spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣBentley Continental GT

Bentley Continental GT

New Bentley Continental GT 10Πως να ξεκινήσεις μια είδηση η οποία εμπεριέχει τη λέξη Bentley GT, φιλοξενεί κινητήρα
6-λιτρο W12 TSI με ισχύ 635 PS και 900 Nm ροπής, επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 3,7 δευτερόλεπτα, έχει τελική ταχύτητα στα 333 χλμ./ώρα και αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με 8 σχέσεις. Απλά, η νέα Continental GT θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα της στην Έκθεση της Φρανκφούρτης (IAA 2017) από τις 12 έως 24 Σεπτεμβρίου.

New Bentley Continental GT 11Η χειροποίητη πολυτέλεια
Η 3η γενιά της Bentley Continental GT συνδυάζει την απόλυτη χειροποίητη πολυτέλεια με την τεχνολογία αιχμής, δημιουργώντας το καλύτερο Grand Tourer που έχει υπάρξει ποτέ. Η σχεδίαση του αμαξώματος αντικατοπτρίζει πλήρως την αίγλη που χαρακτηρίζει κάθε Bentley, ενώ σε σχέση με την προηγούμενη Continental W12- το βάρος έχει μειωθεί πάνω από 80 κιλά χάρη στην χρήση νέων υλικών.

New Bentley Continental GT 12Κάτω από το καπό
Εκεί φιλοξενείται μία ολοκαίνουργια εκδοχή του μοναδικού 6-λιτρου W12 βενζινοκινητήρα με διπλή υπερτροφοδότηση και για πρώτη φορά σε συνεργασία με ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με 8 σχέσεις, για ταχύτατες και αποδοτικότερες αλλαγές.
Ο νέος χειροποίητος W12 TSI σχεδιάστηκε και κατασκευάζεται στο Crewe, της Βρετανίας, ενώ εξακολουθεί να αποτελεί το πιο προηγμένο 12-κύλινδρο μοτέρ του κόσμου. Η New Bentley Continental GT 13μοναδικότητά της διάταξης «W» συνεπάγεται 24% μικρότερο μήκος – σε σχέση με έναν κλασικό V12- προσφέροντας παράλληλα καλύτερη κατανομή βάρους και περισσότερο χώρο για την καμπίνα.Το νέο μηχανικό σύνολο εφοδιάζεται με τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες, εκτελώντας 300 εκατομμύρια μικρό-υπολογισμούς λογισμικού ανά δευτερόλεπτο. Αποδίδει 635 PS και 900 Nm ροπής και από στάση επιταχύνει τη νέα Continental GT στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα, με τελική ταχύτητα στα 333 χλμ./ώρα.

Με ελαφρύτερο αμάξωμα
Ένα νέο ενεργητικό σασί ενσωματώνει το 48- volt σύστημα Dynamic Ride που διασφαλίζει New Bentley Continental GT 14κορυφαία οδηγικά χαρακτηριστικά περιορίζοντας τις κλίσεις στις στροφές, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει απίστευτα επίπεδα άνεσης ισοπεδώνοντας κάθε ανωμαλία του οδοστρώματος.
Η μυώδης εξωτερική σχεδίαση δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας μία επαναστατική τεχνολογία hydro forming με αποτέλεσμα ένα ελαφρύτερο και άκαμπτο αμάξωμα. Ο κινητήρας είναι τοποθετημένος ακόμη πιο πίσω για την βελτίωση της κατανομής βάρους προς όφελος της οδηγικής απόλαυσης και των δυναμικών χαρακτηριστικών.

New Bentley Continental GT 19Με περιστρεφόμενη οθόνη
Η ανατρεπτική νέα Continental GT προβάλλει αμέτρητες καινοτόμες τεχνολογίες. Όπως έναν προηγμένο πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων που επικεντρώνεται στον οδηγό, καθώς και την περιστρεφόμενη οθόνη «Bentley Rotating Display». Αυτή η οθόνη αφής διάστασης 12,3 ιντσών είναι τοποθετημένη σε μία τρίπλευρη μονάδα και μπορεί να περιστρέφεται αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα τρία κομψά αναλογικά καντράν.

New Bentley Continental GT 17Με 17 διαφορετικά χρώματα
O διάκοσμος της νέας Continental GT είναι ειδικά προσαρμοσμένος στις σύγχρονες πολυτελείς απαιτήσεις του πελάτη, με απαράμιλλη μέριμνα στην λεπτομέρεια για ανεπανάληπτες εμπειρίες ζωής. Η καμπίνα ενσωματώνει τέλεια τα ποιοτικότερα και ομορφότερα χειροποίητα υλικά αψεγάδιαστης ποιότητας συνθέτοντας ένα τέλεια εναρμονισμένο διασυνδεμένο και υπέρ-πολυτελές περιβάλλον.Ο πελάτης της νέας Continental GT έχει να επιλέξει ανάμεσα σε 17 χρώματα που αναδεικνύουν ιδανικά τις γραμμές του αμαξώματος.

The New Continental GT

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO