spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣΈρχεται το νέο Nissan LEAF

Έρχεται το νέο Nissan LEAF

New Nissan LEAF 10Το πιο εμπορικό αμιγώς ηλεκτρικό όχημα στον κόσμο, είναι έτοιμο να αποκαλύψει την επόμενη γενιά του. Με την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου LEAF να τοποθετείται στις 6 Σεπτεμβρίου, η Nissan δημοσιοποιεί μερικά από τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του νέας γενιάς μοντέλου. Εφοδιασμένο με τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες στην αυτοκίνηση, το νέο Nissan LEAF αναμένεται ότι θα καταπλήξει και με τον σχεδιασμό του, ανεβάζοντας πολύ ψηλά τον πήχη στην κατηγορία των αμιγώς ηλεκτροκίνητων οχημάτων.

Με κορυφαία τεχνολογίαNew Nissan LEAF 12
Το πρώτο ηλεκτροκίνητο όχημα μαζικής παραγωγής στην παγκόσμια αγορά, όντας 100% ηλεκτροκίνητο και με μηδενικές εκπομπές ρύπων, το νέο Nissan LEAF, αντιπροσωπευτικό έργο του οράματος Nissan Intelligent Mobility, προσφέρει μια αξεπέραστη οδηγική εμπειρία. Χάρη στις τεχνολογίες του Nissan Intelligent Mobility, ο οδηγός του θα αισθανθεί περισσότερη ασφάλεια και αυτοπεποίθηση, λόγω της διευρυμένης αντίληψης για το τι συμβαίνει γύρω από το αυτοκίνητο. Παράλληλα, οι εσωτερικοί χώροι του μοντέλου New Nissan LEAF 11έχουν σχεδιαστεί με εκλεπτυσμένο γούστο, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη άνεση.

Με την εμπορική διάθεση του Nissan LEAF, του πρώτου μαζικής παραγωγής αμιγώς ηλεκτροκίνητου οχήματος στην παγκόσμια αγορά, η Nissan καθιερώθηκε ως πρωτοπόρος στην κατηγορία EV. Σήμερα, το Nissan LEAF είναι το πιο δημοφιλές αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα στον κόσμο, με περισσότερες από 280.000 πωλήσεις παγκοσμίως.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO