spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣBMW Το αύριο είναι τώρα

BMW Το αύριο είναι τώρα

Στο εντός έδρας “παιχνίδι” η BMW ετοιμάζεται να παρουσιαστεί με άκρως εντυπωσιακό BMW Frankfurt 10τρόπο. Στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (IAA), 14 – 24 Σεπτεμβρίου, η ιδέα που θα προβάλλεται από το εκθεσιακό περίπτερο του BMW Group συνοψίζεται στο εξής: “This is tomorrow. Now.” (‘Το Αύριο είναι Τώρα’). Τα εκθέματα στο περίπτερο των 10.500 m² (Hall 11) θα καλύπτουν μία πρωτοφανή ποικιλία θεμάτων – από τη BMW i και τα τελευταία προϊόντα της πολυτελούς κατηγορίας μέχρι μοντέλα BMW M, MINI και BMW Motorrad, καθώς και τις πιο σύγχρονες υπηρεσίες μετακίνησης.

Μία νέα αντίληψη για το μέλλον
Το BMW Group λανσάρει μία νέα αντίληψη για το μέλλον και την έννοια της μετακίνησης σε κάθε τομέα της ζωής – φυσικό και ψηφιακό. Την κεντρική ‘σκηνή’ της έκθεσης θα BMW Frankfurt 18καταλαμβάνει η BMW, που θα αναδεικνύεται από τη δυναμική αρχιτεκτονική του περιπτέρου, με ενδιαφέρουσες θεματικές ζώνες, μεγάλους διαδρόμους, εκτενές οπτικό υλικό και ξεχωριστά εκθέματα. Αυτός ο ‘κόσμος εμπειρίας’ θα ενσαρκώνει το νεανικό δυναμισμό και την απόλαυση BMW, όπως ορίζεται στην ανανεωμένη στρατηγική της μάρκας. Κύριος χώρος εκδηλώσεων του περιπτέρου θα είναι το Vision Loop, με 550 καθίσματα που θα περιβάλλονται από κυκλική πίστα 150 μέτρων. Καθημερινά, κινούμενα ψηφιακά backdrop και πολυμέσα, θα προβάλλουν 14 παρουσιάσεις εκθεμάτων με έμφαση στην πολυτέλεια, τις BMW M, BMW X3 και το μέλλον.

NextVisionaries
Πριν την πρεμιέρα της Έκθεσης, το βράδυ της 10ης Σεπτεμβρίου, το Vision Loop θα BMW Frankfurt 13φιλοξενήσει τον τελικό του διαγωνισμού NextVisionaries όπου θα παρουσιαστούν μελλοντικά σενάρια μετακίνησης (www.nextvisionaries.com), με τη συνεργασία των BMW i και της κοινότητας TED.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν επίσης την ευκαιρία να απολαύσουν πολυάριθμες παγκόσμιες πρεμιέρες όπως η νέα BMW X3, την πρώτη BMW Σειρά 6 Gran Turismo, καθώς και όλη την τρέχουσα προϊοντική γκάμα.

Το πρωτοποριακό πνεύμα της BMW i
Η BMW i θα δώσει τη δική της εκδοχή περί καινοτόμου μετακίνησης. Μεταφέροντας το BMW Frankfurt 14μέλλον στο σήμερα, θα παρουσιάσει τα μοντέλα BMW iPerformance σε αποκλειστικά διαμορφωμένους χώρους. Αυθεντικά, αστικά υλικά θα αναδεικνύουν αυτά τα προϊόντα μέσα από εντυπωσιακές αντιθέσεις, παράλληλα με το πρωτοποριακό πνεύμα της μάρκας BMW i και τη συναισθηματική απήχηση. Η εμπειρία των επισκεπτών θα προάγεται με την αναπαραγωγή διαδραστικών φώτων και μιας αστικής ατμόσφαιρας, καθώς και με μεγάλες ‘πλευστές’ οθόνες και κρυστάλλινες νησίδες.

Ραγδαία αύξηση ηλεκτρικών οχημάτων
Όλα αυτά ‘δένουν’ άριστα με το βασικό μήνυμα του BMW Group στην έκθεση, “This is BMW Frankfurt 15tomorrow. Now.” που εκφράζει καθαρά τον ηγετικό ρόλο του BMW Group στην ηλεκτρική μετακίνηση. Μέχρι τον Οκτώβριο του 2016, το BMW Group είχε πουλήσει συνολικά πάνω από 100.000 ηλεκτρικά οχήματα, ενώ ο ίδιος αριθμός αναμένεται να επιτευχθεί μόνο μέσα στο 2017.

Το BMW Group διαθέτει αυτή τη στιγμή την πλουσιότερη γκάμα ηλεκτρικών οχημάτων από οποιονδήποτε άλλο premium κατασκευαστή: BMW i3, BMW i8, και εκδόσεις iPerformance PHEV των BMW Σειρών 2, 3, 5, 7 και της οικογένειας X.

Υπηρεσίες μετακίνησης BMW
Μία εγκατάσταση τοίχου 14 μέτρων θα προσφέρει στους επισκέπτες την εμπειρία ενός μοναδικού, διαδραστικού ταξιδιού στον κόσμο των Υπηρεσιών BMW. Ξεκινώντας με το BMW Frankfurt 17BMW Connected, η διαδρομή περνά από τα σημεία Digital Energy Solutions και Digital Charging Services, και μυεί τους προσκεκλημένους στη γκάμα υπηρεσιών Now, με τα DriveNow, ChargeNow και ParkNow μέσα από ξεχωριστό σταθμό παρουσιάσεων.

Στο χώρο με τις παγκόσμιες πρεμιέρες, όπου εκτίθεται η BMW 6 Series Gran Turismo, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απολαύσουν ένα εικονικό ταξίδι στις τεχνολογικές εξελίξεις των συστημάτων υποστήριξης οδηγού αλλά και στην αυτόνομη οδήγηση. Για την περιήγηση θα χρησιμοποιείται ένα έκθεμα μήκους 6 μέτρων με την ονομασία BMW Personal Copilot.

BMW Frankfurt 12BMW M
Η αποστολή της BMW M είναι σαφής. Στο φετινή έκθεση, το ισχυρότερο γράμμα στον κόσμο – M – θα κοσμεί συνολικά οκτώ οχήματα. Ένας μεγάλος τοίχος LED, φωτεινές λωρίδες που αναβοσβήνουν και κόκκινες ανακλαστικές επιφάνειες, θα δημιουργήσουν τη δυναμική ατμόσφαιρα που ταιριάζει άριστα στο συναρπαστικό χαρακτήρα Μ. Η εκτενής γκάμα BMW M θα πλαισιωθεί από μοντέλα BMW M Performance.

BMW Frankfurt 16Η παρουσία της MINI
Θα υποδηλώνει σκόπιμα τον ανοιχτό και φιλόξενο χαρακτήρα της. Σύμφωνα με το πνεύμα και το lifestyle MINI, ένα αστικό σκηνικό διαμορφωμένο από βιομηχανικό στυλ θα περιμένει τους επισκέπτες να το ανακαλύψουν. Εκεί θα μπορούν να γνωρίσουν το πολυδιάστατο πρόσωπο της μάρκας στους διαφορετικούς κόσμους των πέντε μοντέλων ΜΙΝΙ: 3θυρο MINI, 5θυρο MINI, MINI Cabrio, MINI Clubman και MINI Countryman.

Θα υπάρχει μέχρι και…κουρείο
Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν αρκετό χρόνο στο περίπτερο, το οποίο θα προσφέρει επίσης κάτι ασυνήθιστο: ένα κιόσκι με smoothies όπως αυτά που BMW Frankfurt 11συναντάμε σε φεστιβάλ street food. Εγκατεστημένο στην περιοχή του MINI Cabrio, θα προσφέρει στους επισκέπτες υγιεινά αναψυκτικά καθώς εξερευνούν το περίπτερο. Εκφράζοντας τη φιλοσοφία ΜΙΝΙ, τη σημασία της προσεγμένης εμφάνισης αλλά και το πνεύμα της εποχής, ο πάνω όροφος θα περιλαμβάνει κάτι επίσης μοναδικό που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον: στο χώρο του MINI Clubman, ένα κουρείο θα προσφέρει στους άρρενες επισκέπτες υπηρεσίες περιποίησης μαλλιών διάρκειας 30 λεπτών. Ραντεβού μπορούν να κλείνονται επί τόπου.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO