spot_img

Skoda Karoq

SKODA KAROQ Start of Production 10Από το εργοστάσιο της Skoda στο Kvasiny στην Τσεχία, στο οποίο η εταιρεία έχει επενδύσει 11 δισεκατομμύρια κορώνες τα τελευταία δύο χρόνια, για την ανάπτυξη των δυνατοτήτων παραγωγής SUV του εργοστασίου, ξεκίνησε σήμερα η παραγωγή του πολλά υποσχόμενου νέου compact SUV Skoda Karoq. Το νέο αυτό μοντέλο θα είναι διαθέσιμο στους Ευρωπαίους πελάτες από τον Οκτώβριο.

Το νέο compact SUV συνδυάζει το χαρακτηριστικό συναρπαστικό και δυναμικό σχεδιασμό με ένα εξαιρετικό χώρο, νέα συστήματα υποστήριξης οδηγού καθώς και ισχυρούς και εξαιρετικά αποδοτικούς κινητήρες. Τα πρώτα SKODA KAROQ Start of Production 13συμπαγή SUV από την τσέχικη εταιρεία θα παραδοθούν στους πελάτες τον Οκτώβριο.

Η έναρξη της σειράς παραγωγής για το νέο ŠKODA KAROQ είναι ένα σημαντικό ορόσημο για όλη την εταιρεία και, φυσικά, για το εργατικό δυναμικό στο εργοστάσιο του Kvasiny. Το ολοκαίνουργιο KAROQ, το οποίο γιόρτασε την παγκόσμια πρεμιέρα του στη Στοκχόλμη στα μέσα Μαΐου, είναι ένα SUV με χαρακτήρα. Η σχεδίασή του, που χαρακτηρίζεται από κρυστάλλινα στοιχεία, αποτελεί μια πραγματική SKODA KAROQ Start of Production 11παράσταση της νέας σχεδιαστικής γλώσσας SUV της τσέχικης μάρκας. Τα πολυάριθμα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων και χώρο αποσκευών μέχρι 1630 λίτρα.
Θα υπάρχει επιλογή μεταξύ πέντε συνολικά κινητήρων: δύο βενζίνης και τρεις diesel με αποδόσεις που κυμαίνονται από τα 85 kW (115 PS) έως τα 140 kW (190 PS). TSI με αποδοτικό και δυναμικό 3κύλινδρο κινητήρα. 1.5 TSI με ενεργή διαχείριση κυλίνδρων (ACT) και TDI με 140 kW (190 PS) και 400 Nm, με στάνταρ τετρακίνηση.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO