spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣElectric cars BMW group

Electric cars BMW group

BMW Group electric 10Η ηλεκτροκίνηση είναι ένας από τους κεντρικούς πυλώνες της εταιρικής στρατηγικής του BMW Group NUMBER ONE> NEXT και η εταιρεία ανακοίνωσε ότι όλες οι μάρκες και οι σειρές των μοντέλων της μπορούν να “ηλεκτροποιηθούν”, ενώ σε συνδυασμό με κινητήρες εσωτερικής καύσης θα μπορεί να προσφέρει πλήρη γκάμα από ηλεκτρικά ή plug-in υβριδικά μοντέλα. Η επόμενη γενιά ηλεκτρικών μοντέλων αναμένεται να κυκλοφορήσει τα επόμενα χρόνια και πέραν του 2020.

Νέο ηλεκτρικό Mini το 2019
Τώρα ο όμιλος BMW ανακοίνωσε ότι το νέο αμιγώς ηλεκτρικό με μπαταρίες MINI θα BMW Group electric 13κυκλοφορήσει το 2019, αυξάνοντας την επιλογή των πελατών MINI για να συμπεριλάβει τους κινητήρες εσωτερικής καύσης βενζίνης και ντίζελ, ένα plug-in υβριδικό και ηλεκτρικό όχημα μπαταρίας. Το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης του MINI θα κατασκευαστεί στο κέντρο κινητικότητας της BMW Group στα εργοστάσια Dingolfing και στο Landshut της Βαυαρίας πριν να ενσωματωθεί στο αυτοκίνητο στο Plant Oxford, το οποίο είναι και η βασική γραμμή παραγωγής για το 3θυρο MINI.

Προσαρμόσιμο σύστημα παραγωγής ηλεκτρικών
Ο Oliver Zipse, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της BMW AG για την παραγωγή, BMW Group electric 11δήλωσε: “Τα εργοστάσια BMW Group Dingolfing και Landshut διαδραματίζουν ηγετικό ρόλο στο παγκόσμιο δίκτυο παραγωγής μας ως το παγκόσμιο κέντρο αρμοδιοτήτων της εταιρείας για την ηλεκτρική κινητικότητα. Το προσαρμόσιμο σύστημα παραγωγής μας είναι καινοτόμο και μπορεί να αντιδράσει γρήγορα στην μεταβαλλόμενη ζήτηση των πελατών. Εάν απαιτείται, μπορούμε να αυξήσουμε την παραγωγή ηλεκτρικών εξαρτημάτων κινητήρων κίνησης γρήγορα και αποτελεσματικά, σύμφωνα με τις εξελίξεις στην αγορά. “

Ραγδαία αύξηση των ηλεκτρικών μέχρι το 2025
Μέχρι το 2025, το BMW Group αναμένει ότι τα ηλεκτροκίνητα οχήματα θα BMW Group electric 14αντιπροσωπεύουν μεταξύ 15-25% των πωλήσεων. Ωστόσο, παράγοντες όπως η ρύθμιση, τα κίνητρα και η υποδομή χρέωσης θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στον προσδιορισμό της κλίμακας ηλεκτροκίνησης στην αγορά. Προκειμένου να αντιδράσει γρήγορα και κατάλληλα στη ζήτηση των πελατών, το BMW Group έχει αναπτύξει ένα μοναδικά ευέλικτο σύστημα σε όλο το παγκόσμιο δίκτυο παραγωγής του. Στο μέλλον, το σύστημα παραγωγής της BMW Group θα δημιουργήσει δομές που θα επιτρέψουν στις εγκαταστάσεις παραγωγής να κατασκευάσουν μοντέλα με κινητήρα εσωτερικής καύσης, με ενσωματωμένο υβριδικό ή πλήρως ηλεκτρικό σύστημα κίνησης ταυτόχρονα.

BMW i8 Roadster το 2018 & ηλεκτροκίνητη BMW X3 το 2020
Το BMW Group παράγει επί του παρόντος ηλεκτροκίνητα μοντέλα σε δέκα εργοστάσια BMW Group electric 12παγκοσμίως. Από το 2013, όλα τα σημαντικά στοιχεία του ηλεκτρικού συστήματος κίνησης για αυτά τα οχήματα προέρχονται από τα εργοστάσια της εταιρείας στο Dingolfing και Landshut. Το Dingolfing επιπλέον κατασκευάζει τις plug-in υβριδικές εκδόσεις της BMW Σειράς 5 και της BMW Σειράς 7 και από το 2021 θα κατασκευάσει το BMW i NEXT. Ο όμιλος BMW έχει επενδύσει μέχρι σήμερα περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ στην ηλεκτροκίνηση στο Dingolfing, με συνεχείς επενδύσεις καθώς BMW Group electric 19η γκάμα των ηλεκτροκίνητων οχημάτων BMW Group συνεχώς επεκτείνεται.

Το νέο, πλήρως ηλεκτρικό MINI είναι ένα από τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα που θα ξεκινήσουν από τις μάρκες BMW και MINI τα επόμενα χρόνια. Το 2018, το BMW i8 Roadster θα γίνει το νεότερο μέλος της οικογένειας BMW i. Η ηλεκτροκίνητη BMW X3 έχει ανακοινωθεί για το 2020 και η BMW iNEXT θα κυκλοφορήσει το 2021.

Με εννέα ηλεκτρικά μοντέλα
Σήμερα, το BMW Group προσφέρει την ευρύτερη γκάμα ηλεκτροκίνητων οχημάτων BMW Group electric 15οποιουδήποτε κατασκευαστή αυτοκινήτων στον κόσμο, με εννέα μοντέλα ήδη στην αγορά. Αυτά ξεκινούν από την ολοκαίνουργια BMW i3 έως το νεότερο ηλεκτροκίνητο μοντέλο της εταιρείας, το MINI Cooper S E Countryman ALL4 (με κατανάλωση καυσίμου στον κοινοτικό κύκλο δοκιμών: 2,3 – 2,1 λίτρα / 100 km, εκπομπές CO2: 52 – 49 g / km) , μια plug-in υβριδική έκδοση του MINI Countryman, που παράγεται από την VDL Nedcar στην Ολλανδία. Η εταιρεία έχει δεσμευτεί να πουλήσει 100.000 ηλεκτροκίνητα οχήματα το 2017 και θα έχει συνολικά 200.000 ηλεκτροκίνητα οχήματα στους δρόμους μέχρι το τέλος του έτους.BMW Group electric 18

Το BMW Group έχει επωφεληθεί σημαντικά από την έγκαιρη είσοδό της στην ηλεκτροκίνηση. Πράγματι, η πρωτοποριακή δοκιμή ηλεκτροκίνητων οχημάτων της εταιρείας ξεκίνησε σε παγκόσμια κλίμακα το 2008 με το MINI E. Τα συμπεράσματα από αυτό το μοντέλο διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο στην επακόλουθη ανάπτυξη των πρωτοπόρων τεχνολογιών για τις BMW i3 και BMW i8.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO