spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣΝέο Hyundai i30 “N”

Νέο Hyundai i30 “N”

Νέο Hyundai i30 N 11Με 275 ίππους ισχύ δεν περνά απαρατήρητο. Η Hyundai τώρα περνά σε άλλα επίπεδα. Είναι πλέον έτοιμο το πολυπόθητο i30 N το οποίο σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τη Hyundai Motor. Εισάγει το πρώτο μοντέλο υψηλών επιδόσεων της σειρά N, κατασκευασμένο για να προσφέρει εκπληκτική οδηγική απόλαυση για όλους.

Από που προέρχεται
Η σειρά N γεννήθηκε στο Namyang της N. Κορέας και ολοκληρώθηκε στη πίστα Nürburgring. Το ‘N’ (που εμπνέεται από το Νέο Hyundai i30 N 13σχήμα ενός σικέιν αγωνιστικού περάσματος) αντιπροσωπεύει την ουσία της εξέλιξης των αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων της Hyundai Motor. Δημιουργήθηκε με την οδηγική συγκίνηση στο επίκεντρο. Γνώμονας δεν ήταν οι επιδόσεις σε RPM (Rounds Per Minute – στροφές ανά λεπτό) αλλά σε BPM (driver heart-Beats Per Minute, ήτοι… παλμοί καρδιάς ανά λεπτό). Σε αυτό συντελούν όλα όσα χαρακτηρίζουν το εκρηκτικό νέο μοντέλο.

Νέο Hyundai i30 N 23Ήχος που κτίζει το συναίσθημα
Το νέο i30 N εφοδιάζεται με 4-κύλινδρο T-GDI turbo κινητήρα 2.0-λίτρων ο οποίος προσφέρει μέχρι 275 PS και ροπή 353 Nm με υψηλή απόκριση και γραμμική ισχύ εξόδου. Διαθέτει τεχνολογικά χαρακτηριστικά υψηλών επιδόσεων όπως τα Electronic Limited Slip Differential, Electronic Controlled Suspension, Rev Matching, Launch Control, ελαστικά High-Performance, lap timer και αρκετά ακόμη.

Με 5 λειτουργίες οδήγησης
Νέο Hyundai i30 N 27Το εντυπωσιακό i30 N είναι εφοδιασμένο με πέντε διαφορετικές λειτουργίες οδήγησης, συμπεριλαμβανομένων των λειτουργιών N και N Custom, οι οποίες προσφέρουν ποικιλία διαφορετικών διαμορφώσεων, από την άνετη καθημερινή μετακίνηση μέχρι τον καθαρόαιμο προσανατολισμό σε αγωνιστικές επιδόσεις. Είναι χαρακτηριστικός ο ήχος που κτίζει το συναίσθημα και την αδρεναλίνη, χάρη σε ένα μεταβλητό σύστημα βαλβίδων εξαγωγής.

Με επιθετική αισθητική
Οι σχεδιαστές φρόντισαν ώστε το νέο i30 N να δείχνει και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του, Νέο Hyundai i30 N 19ακόμη και σταματημένο. Έτσι ο σχεδιασμός του περιλαμβάνει επιθετικούς εμπρός και πίσω προφυλακτήρες με μεγαλύτερους αεραγωγούς και κόκκινη χαρακτηριστική γραμμή, αεροδυναμική πίσω αεροτομή με τριγωνικό φως πέδησης, εξάτμιση διπλού σιγαστήρα, ζάντες 18 και 19 ιντσών, σπορ καθίσματα, και το χαρακτηριστικό γαλάζιο εξωτερικό χρώμα εμπνευσμένο από την Hyundai Motorsport.

All-New Hyundai i30 N

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO