spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣΤώρα Peugeot Pick Up

Τώρα Peugeot Pick Up

New PEUGEOT PICKUP 10Επιστροφή της Peugeot στην αγορά pick-up στην αφρικανική ήπειρο για να επιταχύνει τη ισχυροποίηση του ονόματός της. Αξιοποιώντας ένα σημαντικό επίπεδο ευρυχωρίας και εξοπλισμού, το νέο Peugeot pickup ικανοποιεί τις θεμελιώδεις ανάγκες για αντοχή με σύστημα κίνησης 4×4. Στόχος είναι οι πελάτες που επιθυμούν ένα εργαλείο δουλειάς που να είναι αξιόπιστο σε κάθε περίπτωση, εύκολο στη χρήση και συντήρηση, το οποίο επιτρέπει έναν ευέλικτο συνδυασμό επαγγελματικών και οικογενειακών δραστηριοτήτων.
Το νέο pickup θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο.

New PEUGEOT PICKUP 12Σημαντική αγορά
Έχει μήκος 5.08μ.η έκδοση με διπλή καμπίνα. Η κατηγορία αυτή αντιπροσωπεύει το 10% της αγοράς, συμπεριλαμβανομένων των χωρών της Βόρειας Αφρικής και της Δυτικής Σαχάριας Αφρικής, η οποία είναι περίπου 56.000 μονάδες ετησίως. Εκεί, οι κινητήρες ντίζελ και η μετάδοση 4×4 κατέχουν δεσπόζουσα θέση στην αγορά με 92% και 77% αντίστοιχα.

New PEUGEOT PICKUP 18Με μακρά παράδοση
Το νέο αυτό μοντέλο “αποκαλύπτει” τις φιλοδοξίες της μάρκας για την επιστροφή στην αγορά pick-up ως μέρος της διεθνούς ανάπτυξης της. Η ιστορία της Peugeot στον τομέα pick-up, ιδιαίτερα στην Αφρική, χρονολογείται από το 1959, με το Peugeot 403 Camionnette-Bâche του 1956, το Peugeot 404 Camionnette-Bâche του 1967 και στη συνέχεια το Peugeot 504 Pick-up το οποίο παρήχθη έως το 2005 στη Νιγηρία.

Με ισχύ 115 ίππωνNew PEUGEOT PICKUP 11
Η ζώνη φόρτωσης έχει μήκος 1,40 μ. και πλάτος 1,39 μ., με το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο να φθάνει τα 815 κιλά. Φιλοξενεί κινητήρα 2,5 λίτρων common rail turbo diesel ισχύος 115 ίππων και 280 Nm ροπής, σε συνδυασμό με ένα χειροκίνητο κιβώτιο 5 ταχυτήτων. Θα διατίθεται σε εκδόσεις 4×4 και 4×2.

Σε 4Χ4 & 4Χ2
Το σύστημα μετάδοσης κίνησης της έκδοσης 4×2 συνδέεται με τους New PEUGEOT PICKUP 16πίσω τροχούς μέσω ενός διαμήκους άξονα κίνησης και ενός διαφορικού τοποθετημένου στον πίσω άξονα. Η έκδοση 4×4 ενεργοποιείται με ειδικό μοχλό για τη μετάδοση μέρους της ισχύος στο μπροστινό σύστημα κίνησης. Αυτό επιτρέπει στον οδηγό να κάνει μια επιλογή όπου χρειάζεται, είτε σε κανονική λειτουργία 4×4 4H (4 High) είτε σε λειτουργία 4L (4 Low) σε χαμηλές ταχύτητες.

Από πλευράς εξοπλισμού διαθέτει A/C, ηλεκτρικά παράθυρα, ραδιόφωνο με CD player και θύρα USB, στάνταρ ABS με κατανομή φρεναρίσματος, αισθητήρα παρκαρίσματος, αερόσακους επιβατών και οδηγού, καθώς και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους εξωτερικούς καθρέφτες.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO