fbpx

Ειδήσεις Auto

Βρες και δώσε το όνομα!

Μετά το Ateca και το Arona, τώρα αναζητείται η ονομασία του επομένου μοντέλου της ισπανικής εταιρείας. Και αφορά το νέο μεγάλο και 7θέσιο SUV που θα λανσαριστεί το 2018. Και το άνοιγμα που κάνει η εταιρεία είναι εντυπωσιακό και ίσως μοναδικό στα χρονικά.

#SEATseekinSEATseekingName for new SUV-1gName για το νέο SUV
Η μάρκα ξεκινάει ένα project υποβολής προτάσεων ονόματος για το κοινό σχετικά με το νέο 7θέσιο SUV της, το οποίο θα τοποθετηθεί πάνω από την κατηγορία του Ateca. Το βασικό κριτήριο είναι το όνομα να προέρχεται ως συνήθως από την Ισπανική γεωγραφία. Από την αρχή της ανακοίνωσης του λανσαρίσματος του νέου SUV τον περασμένο Μάρτιο, η μάρκα έχει ήδη λάβει από όλη την Ισπανία πολλές προτάσεις ονόματος για το νέο μοντέλο. Με βάση λοιπόν την επιρροή που έχει ήδη προκαλέσει σε κοινωνικό επίπεδο, η SEAT αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και να ξεκινήσει αυτή την πρωτοβουλία για πρώτη φορά στην ιστορία της μάρκας.

Να προτείνουν οι φίλοι της μάρκας
Κατά την παρουσίαση του project, ο Πρόεδρος της SEAT Luca de Meo εξήγησε ότι «η SEAT αποφάσισε να καλέσει όλους τους φίλους της μάρκας να προτείνουν και αργότερα να ψηφίσουν το όνομα του νέου SUV που πρόκειται να γράψει ιστορία. Στην προσπάθεια μας να λανσάρουμε το project #SEATseekingName, επαναπροσδιορίσαμε την τυπική διαδικασία προκειμένου να εμπλέξουμε το κοινό και τους οπαδούς της μάρκας σε όλο τον κόσμο από την αρχή μέχρι το τέλος».

Τα τέσσερα στάδια του #SEATseekingName

Προτάσεις για ονόματα
Από την 1η Ιουνίου έως και τις 22 Ιουνίου, οποιοσδήποτε μπορεί να προτείνει το αγαπημένο του όνομα για το νέο μοντέλο της SEAT. Εκτός από τα κριτήρια της Ισπανικής γεωγραφίας, η SEAT έχει συμπεριλάβει μεταξύ άλλων ότι το όνομα θα πρέπει να ταιριάζει με τις αξίες της μάρκας και τα χαρακτηριστικά του προϊόντος και να προφέρεται εύκολα σε διαφορετικές γλώσσες. Κάθε πρόταση που θα υποβάλλεται κατά τη διεξαγωγή του πρώτου σταδίου θα λαμβάνεται υπόψη, ανεξάρτητα από τον αριθμό των συμμετοχών.

Λίστα επιλεγμένων προτάσεων
Λαμβάνοντας υπόψη τα κριτήρια, εμπειρογνώμονες της SEAT, ειδικοί στην ονοματοδοσία καθώς και πελάτες από διαφορετικές χώρες θα συμμετάσχουν κατά το στάδιο αυτό της προεπιλογής σε ομάδες, προκειμένου να διεξάγουν δοκιμές σε διάφορες αγορές ώστε να καταλήξουν σε τουλάχιστον τρία ονόματα. Τα τελικά υποψήφια ονόματα θα ανακοινωθούν στις 12 Σεπτεμβρίου στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Ψηφοφορία για τους φιναλίστ
Η δημόσια ψηφοφορία θα είναι ανοιχτή από τις 12 έως τις 25 Σεπτεμβρίου για να επιλεγεί το αγαπημένο όνομα μεταξύ των φιναλίστ. Νικητήριο όνομα θα ανακηρυχθεί αυτό με τις περισσότερες ψήφους.

Ανακοίνωση του νικητήριου ονόματος
Η SEAT θα αποκαλύψει το όνομα του νέου SUV μέχρι τις 15 Οκτωβρίου.

Πάρτε κι εσείς μέρος στην ονοματοδοσία
Η πρωτοβουλία θα διεξαχθεί διεθνώς μέσω του δικτυακού τόπου seat.com/seekingname και στην Ισπανία μέσω seat.es/buscanombre.

Από τότε που η SEAT λάνσαρε το Ronda το 1982, η γεωγραφία της Ισπανίας έδωσε το όνομα σε 13 μοντέλα: Ronda, Ibiza, Malaga, Marbella, Toledo, Inca, Alhambra, Cordoba, Arosa, Leon, Altea και τα δύο τελευταία Ateca and Arona. Το νέο SUV θα είναι ο αριθμός 14 στη λίστα.

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.