spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣΛίγο περισσότερο Kona...

Λίγο περισσότερο Kona…

Η Hyundai Motor συνεχίζει να αποκαλύπτει με προοδευτικό χαρακτήρα το ολοκαίνουργιο SUV KONA. Το Teaser video αποκαλύπτει πάντα λίγο περισσότερο και τις τελευταίεςHyundai kONA 01 τεχνολογίες του νέου μοντέλου. Πριν από την επίσημη παρουσίασή του, η Hyundai Motor έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο που δείχνει περαιτέρω σχεδιαστικές λεπτομέρειες του νεότερου SUV στη γκάμα των μοντέλων της Hyundai σε παγκόσμιο επίπεδο. Το KONA συνεχίζει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Hyundai Motor, προσφέροντας έναν προοδευτικό χαρακτήρα και τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες – έναν μοναδικό συνδυασμό στην κατηγορία sub-compact SUV.

Η σχεδιαστική γραμμή του ολοκαίνουργιου KONA τονίζει το ογκώδες και επιθετικό αμάξωμά του, το οποίο διαθέτει κομψές και αιχμηρές γραμμές. Η ισχυρή και γεμάτη joomplu:22971αυτοπεποίθηση σιλουέτα του ενισχύεται από την πλατιά του φόρμα και τους διπλούς προβολείς του. Διαθέτει επίσης την μάσκα cascading, τη χαρακτηριστική μάσκα της οικογένειας της Hyundai Motor.

Εκτός από τον προοδευτικό σχεδιασμό του, το KONA διαθέτει όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες, με μοναδικό σκοπό να προσφέρει μια άνετη και ασφαλή εμπειρία οδήγησης. Ένα νέο χαρακτηριστικό – για πρώτη φορά σε ένα Hyundai – είναι η εξαιρετικά φωτεινή οθόνη του, η οποία προβάλλει ευκρινώς βασικές πληροφορίες στον οδηγό.

Περισσότερα στο Teaser video

 

 

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO