spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣΠαραδίδεται η Μουδανίων – Ποτίδαιας Χαλκιδικής

Παραδίδεται η Μουδανίων – Ποτίδαιας Χαλκιδικής

Μουδανίων Ποτίδαιας 12Την Παρασκευή της μεγάλης εξόδου του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος παραδίδεται στην κυκλοφορία τμήμα του δρόμου Μουδανίων – Ποτίδαιας Χαλκιδικής, μήκους 4 περίπου χιλιομέτρων. Θα παραμείνουν όμως σε εκκρεμότητα τα 900 μέτρα πριν από τη γέφυρα της Ποτίδαιας.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Εγνατία Α.Ε. κ. Αντωνούδη, τις προσεχείς ημέρες αναμένεται η κήρυξη της απαλλοτρίωσης από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη. Ο ίδιος ο υπουργός, μάλιστα, όταν είχε επισκεφθεί το υφυπουργείο Μακεδονίας Θράκης, στις αρχές του Μάιου, είχε γνωστοποιήσει ότι γίνονται προσπάθειες ώστε το τμήμα αυτό να ενταχθεί στα έργα εθνικής σημασίας, προκειμένου οι απαλλοτριώσεις να γίνουν άμεσα.Μουδανίων Ποτίδαιας 13

Η διαδικασία της δημοπράτησης απαιτεί χρονικό διάστημα τεσσάρων με πέντε μηνών και από εκεί και μετά το έργο αναμένεται να τελειώσει σε κάτι περισσότερο από ένα χρόνο. Το γεγονός αυτό σημαίνει ότι η ουσιαστική ταλαιπωρία των οδηγών και όχι μόνο θα συνεχίσει για τουλάχιστον ακόμη ένα χρόνο. Μέχρι τότε υπομονή.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO