spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣRolls-Royce Sweptail

Rolls-Royce Sweptail

Κάθε όριο υπάρχει για να καταρρίπτεται! Και όταν ο πελάτης το απαιτεί, ο κατασκευαστής υλοποιεί την απαίτηση, αρκεί, βέβαια, να μπορεί να κοστολογηθεί και να αποπληρωθεί…

Rolls Royce Sweptail 11Αναφερόμαστε στην εξωτική νέα Rolls-Royce Sweptail, μια διθέσια πολυτελή λιμουζίνα, η οποία μας έρχεται από το 1930. Κατασκευάστηκε σύμφωνα με τις απαιτήσεις ενός κορυφαίου πελάτη της Rolls-Royce (αγνώστων λοιπών στοιχείων) για να παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο Concorso d’Eleganza της Villa d’Este στη λίμνη Κόμο της βόρειας.

Για τέσσερα συνεχόμενα χρόνια σχεδιαστές και μηχανικοί σχεδίαζαν και δημιουργούσαν. Το αποτέλεσμα είναι εκθαμβωτικό και άκρως εντυπωσιακό.
Rolls Royce Sweptail 12Η μοναδική στον κόσμο Rolls-Royce Sweptail φιλοξενεί έναν κινητήρα της Phantom ,V12 6.750 κ. εκ. και το τελικό ποσό που πλήρωσε ο εκκεντρικός πελάτης έφθασε στο ποσό των 12,8 εκατομμυρίων ευρώ.

Πανάκριβα υλικά, όλα δουλεμένα στο χέρι, συνθέτουν ένα μοναδικό σύνολο. Η κρυστάλλινη οροφή του σε σχήμα τριγώνου εντυπωσιάζει, όπως επίσης και η πίσω ξύλινη εταζέρα με μπλε φωτισμό η οποία είναι εμπνευσμένη από τα χλιδάτα γιοτ και που έχει αντικαταστήσει την πίσω σειρά καθισμάτων.

Στο εσωτερικό κυριαρχεί το λευκό χειροποίητα ραμμένο δέρμα και το ποιοτικό ξύλο. Rolls Royce Sweptail 13Δεκάδες λεπτομέρειες στην τακτοποίηση των αποσκευών και των μικροαντικειμένων, το καθιστούν εξαιρετικά μοναδικό, αφού δεν μοιάζει με κανένα άλλο αυτοκίνητο στον κόσμο.

Τα όρια υπάρχουν για να καταρρίπτονται και στην περίπτωση μας, όταν ο πελάτης το απαιτεί και μπορεί και το πληρώνει, τότε η Rolls-Royce δημιουργεί την μοναδική Sweptail. Με 13 εκατ. σχεδόν κόστος, καθένας μας μπορεί να φανταστεί τι άλλα αυτοκίνητα μπορεί να διαθέτει ο συγκεκριμένος – ανώνυμος- πελάτης στον χώρο στάθμευσης στον πύργο του!

Rolls Royce Sweptail

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO