spot_img

BMW M8

BMW M 8 12«Η σύλληψη και η εξέλιξη της BMW Σειράς 8 και του μοντέλου M τρέχουν παράλληλα», εξηγεί ο Frank van Meel, Πρόεδρος της BMW M Division. «Η μελλοντική BMW M8 θα είναι φτιαγμένη από τα γονίδια της Σειράς 8 και θα διευρύνει το DNA της με καλύτερες δυνατότητες στην πίστα και με γενναιόδωρες δόσεις ξυραφένιας σπορ αίσθησης, ακρίβειας και ευελιξίας. Όλα αποσκοπούν σε μία εμπειρία οδήγησης επιπέδου BMW M και στην ικανοποίηση των υψηλών απαιτήσεων των πελατών μας».

BMW M 8 14Είναι γεγονός πλέον ότι παράλληλα με τη συνεχιζόμενη εξέλιξη της στάνταρ σειράς 8, οι μηχανικοί της BMW M εργάζονται πυρετωδώς πάνω στην Μ έκδοση του μοντέλου. Ένα πρώιμο, πλήρως καμουφλαρισμένο πρωτότυπο της μελλοντικής BMW M8, έκανε τα πρώτα του χιλιόμετρα, στον 24ώρο αγώνα του Nürburgring. Κλασικά στοιχεία Μ, όπως μεγαλύτεροι αεραγωγοί, τροποποιημένα φρένα και σπορ εξάτμιση με τετραπλές απολήξεις, υποδηλώνουν τη σημαντικά αυξημένη ισχύ και τις δυνατότητες του αυτοκινήτου στο δρόμο, ανοίγοντας την όρεξη για μία εμπειρία οδήγησης πλούσια σε συγκινήσεις.

BMW M8 GTE
Σε φάση εξέλιξης βρίσκεται και ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο – η BMW M8 GTE – το οποίο θα ‘οδηγήσει’ την επιστροφή της BMW Motorsport στο Le Mans: «Το πρόγραμμα εξέλιξης της BMW M 8 11BMW M8 GTE για την επιστροφή μας στο Le Mans είναι σε πλήρη ανάπτυξη», δηλώνει ο Διευθυντής της BMW Motorsport, Jens Marquardt. «Η εξέλιξη ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου είναι πάντα μία συναρπαστική εμπειρία και στη περίπτωση της BMW M8 GTE οι προσδοκίες είναι ακόμη μεγαλύτερες. Δεν μπορούμε να δείξουμε ακόμη κάποιες φωτογραφίες, όμως μπορώ να σας υποσχεθώ ότι η BMW M8 GTE θα είναι άκρως εντυπωσιακή σε εμφάνιση. Προγραμματίζουμε να κάνουμε τις πρώτες δοκιμές στο πρώτο εξάμηνο της φετινής χρονιάς και στόχος μας είναι το αυτοκίνητο να κάνει το ντεμπούτο του στις 24 Ώρες της Daytona, στα τέλη Ιανουαρίου του 2018».

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO