spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣFord Mustang Το σπορ αυτοκίνητο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον κόσμο

Ford Mustang Το σπορ αυτοκίνητο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον κόσμο

Ford Mustang 10Παρατεταμένη νεανικότητα περνά ένα θρυλικό όνομα στης παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας. Η Ford Mustang έγινε το σπορ αυτοκίνητο με τις καλύτερες πωλήσεις στον κόσμο το 2016, σύμφωνα με τα παγκόσμια στοιχεία εγγραφής αυτοκινήτων της IHS Markit, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 15.000 παραγγελιών στην Ευρώπη.

Περιφέρειες, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης και της Κίνας, ενισχύουν την παγκόσμια Ford Mustang 15αύξηση των πωλήσεων Mustang το 2016 με τις παγκόσμιες πωλήσεις να αυξάνονται κατά 6% έναντι του 2015. Το Mustang είναι το σπορ αυτοκίνητο με τις καλύτερες πωλήσεις στις ευρωπαϊκές αγορές, όπως η Γαλλία, η Σουηδία, η Πολωνία, η Τσεχική Δημοκρατία, η Ουγγαρία, η Ρουμανία, η Φινλανδία και η Ελλάδα.

Το Ford Mustang είναι το σπορ αυτοκίνητο με τις καλύτερες πωλήσεις στις ΗΠΑ τα τελευταία 50 χρόνια και τώρα χάρη στην αυξανόμενη δημοτικότητα στην Ευρώπη και αλλού, το εικονικό αυτοκίνητο πόνι είναι το πιο δημοφιλές σπορ αυτοκίνητο στον κόσμο.

Η Mustang αύξησε τις πωλήσεις της το 2016 ως το σπορ αυτοκίνητο παγκοσμίου φήμης, με περισσότερα από 150.000 Mustangs να πωλούνται, σύμφωνα με τα στοιχεία της IHS Ford Mustang 14Markit για νέα στοιχεία κυκλοφορίας οχημάτων. Οι συνολικές παγκόσμιες πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 6% κατά το 2015, που τροφοδοτήθηκαν από την αύξηση της αγοράς εκτός ΗΠΑ κατά 101%, ενώ σχεδόν 45.000 οχήματα Mustang πωλούνται εκτός των ΗΠΑ

Κατά τη διάρκεια του πρώτου πλήρους έτους πωλήσεων στην Ευρώπη, διατέθηκαν 15.335 Mustangs. Η Mustang ήταν το σπορ αυτοκίνητο με τις καλύτερες πωλήσεις στις ευρωπαϊκές αγορές, όπως η Γαλλία, η Σουηδία, η Πολωνία, η Τσεχία, η Ουγγαρία, η Ρουμανία, η Φινλανδία και η Ελλάδα.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, μέχρι σήμερα έχουν πωληθείFord Mustang 11 πάνω από 4.500 Mustangs, με πάνω από 3.250 από αυτούς το 2016, καθώς το Mustang ήταν πρώτο για σπορ αυτοκίνητα άνω των 250PS, μετά την κυκλοφορία στα τέλη του 2015.

Από το ξεκίνημά του στην Κίνα το 2015, η Mustang έχει γίνει το σπορ αυτοκίνητο με τις καλύτερες πωλήσεις στη μεγαλύτερη αγορά αυτοκινήτων παγκοσμίως. Οι πωλήσεις Mustang το 2016 αυξήθηκαν κατά 74% το 2015.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO