spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣFast car festival

Fast car festival

Fast Car Festival 10Ένα μοναδικό φεστβάλ από supercars διοργανώνεται την Κυριακή 2 Ιουλίου στο Donington Park στην Αγγλία. Με 12 λίρες εισιτήριο οι επισκέπτες θα ζήσουν μοναδικές εμπειρίες από αυτοκίνητα εξαιρετικά γρήγορα, εντυπωσιακά αλλά και κάποια συλλεκτικά.

Παράλληλα λειτουργεί έκθεση γρήγορων και εξελιγμένων αυτοκινήτων, με τη μουσική στο διαπασών να παίζει εκτός από την μουσική που όλοι περιμένουν και ήχους μοναδικούς από πουσαρισμένους κινητήρες V8, V10 & V12!Fast Car Festival 13

Κάποιοι από τους τυχερούς θεατές που θα κληρωθούν, θα ζήσουν μοναδικές εμπειρίες στα μπάκετ των γρήγορων αυτοκινήτων. Οι οδηγοί θα τους προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες γυρίζοντας μαζί τους την πίστα.

Όσοι επιθυμούν να ζήσουν ακόμη περισσότερες εμπειρίες, θα μπορούν να κατασκηνώσουν στο κάμπιγκ που θα λειτουργεί με 30 λίρες τη Fast Car Festival 16βραδιά.

Αυτές είναι διοργανώσεις για το φανατικό κοινό, προσφέροντας αγωνιστικό και τεχνολογικό υπερθέαμα. Τυχεροί όσοι θα το ζήσουν. Για όσους μείνουν πίσω ας επισκεφτούν την ηλεκτρονική σελίδα της οργάνωσης για μια μικρή γεύση διοργανώσεων www.thefastcarfestival.co.uk

The Fast Car Festival | Donington Park July 2016 Highlights

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO