spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣΟυάου!!! Τελικός UEFA Champions League

Ουάου!!! Τελικός UEFA Champions League

Excitement_Index_Formula Real 04Είναι απίστευτα αυτά που συμβαίνουν, αυτά με τα οποία καταπιάνονται και φτάνουν σε αποτέλεσμα! Τώρα η Nissan αποκαλύπτει το “πλεονέκτημα του ενθουσιασμού” της Ρεάλ Μαδρίτης, ενόψει του Τελικού του UEFA Champions League.

Λίγο πριν από τον Τελικό του UEFA Champions League, η Nissan ως επίσημος παγκόσμιος χορηγός της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης, μας αποκαλύπτει το “πλεονέκτημα ενθουσιασμού” της Ρεάλ Μαδρίτης έναντι της Γιουβέντους, σύμφωνα με μια επιστημονική φόρμουλα που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Loughborough.

Και “πρωτιά ενθουσιασμού”
Η Ρεαλ Μαδρίτης εκτός του ότι κατέχει τον τίτλο Excitement_Index_Formula Real 05της πρωταθλήτριας του UEFA Champions League από την προηγούμενη σεζόν, κατέχει επίσης και την “πρωτιά ενθουσιασμού” για το πιο συναρπαστικό παιχνίδι της φετινής σεζόν μέχρι σήμερα, χάρη στην ιστορική νίκη της με 4-2 επί της Μπάγιερν Μονάχου, στον γύρο των ημιτελικών*.

*NISSAN EXCITEMENT INDEX (ΔΕΙΚΤΗΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΥ NISSAN) UEFA CHAMPIONS LEAGUE 16-17 SEASON MATCH TABLE (TOP 5):

ΚΑΤΑΤΑΞΗ

ΑΓΩΝΑΣ

ΣΚΟΡ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΥ*

1

Real Madrid C.F. vs. FC Bayern Munich

118.0

2

FC Barcelona vs. Paris Saint-Germain

73.7

3

Manchester City FC vs. AS Monaco FC

72.9

4

Borussia Dortmund v Legia Warsaw

72

5

Barcelona v Man City

55.7

*βασισμένο στην επιστημονική φόρμουλα Δείκτη Ενθουσιασμού της Nissan

Excitement_Index_Formula Real 02Ο επιστημονικός τύπος του Δείκτη Ενθουσιασμού του Nissan υπολογίζει μια βαθμολογία ενθουσιασμού, βασισμένη σε κρίσιμα στατιστικά στοιχεία των αγώνων, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται τα γκολ που σημειώθηκαν (και πότε), όπως και τις στιγμές, τις ομάδες και τους ποδοσφαιριστές, κατά τη διάρκεια των αγώνων της διοργάνωσης.

Εκφραστείτε κι εσείς!
Για να εκφράσετε και εσείς τον ενθουσιασμό σας , μπορείτε να ψηφίσετε το Γκολ της Εβδομάδας του UEFA Champions League, κάνοντας κλικ εδώ

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO