spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣMercedes S Class

Mercedes S Class

Mercedes S Class 12Πινελιές σχεδιαστικού φρεσκαρίσματος για την επιβλητική S Class, αλλά και με νέα σειρά κινητήρων. Αυτή είναι άλλη μια εντυπωσιακή κίνηση από την γερμανική εταιρεία στο σαλόνι αυτοκινήτου στη μακρινή Σαγκάη.

Η ανανεωμένη σχεδιαστικά S Class εξωτερικά φέρει νέα μάσκα και φωτιστικά σώματα Multibeam με LED, ενώ πίσω είναι ανασχεδιασμένα τα φωτιστικά σώματα. Στο εσωτερικό υπάρχει νέο τιμόνι με κουμπιά αφής Touch Control , φωτισμός LED με 64 διαφορετικούς χρωματισμούς, ξύλινα διακοσμητικά, νέες οθόνες υψηλής ευκρίνειας των 12,3 ιντσών με τρία προγράμματα προβολής Classic, Sport και Progressive.Mercedes S Class 17

Εντυπωσιάζει το σύστημα Energizing Comfort το οποίο δημιουργεί κάθε 10 λεπτά διαφορετικές “διαθέσεις” στον οδηγό και επιβάτες. Με 6 διαφορετικά προγράμματα, αλλάζουν τις ρυθμίσεις στο σύστημα μασάζ των καθισμάτων, στη μουσική, στο αρωματικό χώρου και στον ατμοσφαιρικό φωτισμό. Αυτές είναι ανέσεις!

Mercedes S Class 21Τώρα, χάρη στο ειδικό λογισμικό, μπορεί και προσφέρει αυτόνομη στάθμευση, αλλά και αυτόνομο σύστημα διεύθυνσης για μικρά χρονικά διαστήματα. Επιπλέον, το σύστημα Active Emergency Stop Assist μπορεί και σταματά το αυτοκίνητο, εφ΄ όσον ο οδηγός δεν αντιδράσει σε άλλα βοηθητικά συστήματα όπως, Active Steering και Distance Assist.

Η νέα S Class τώρα εξοπλίζεται με νέους 6κύλινδρους και V8 κινητήρες. O 3λιτρος biturbo V6 αποδίδει 362 ίππους. Υπάρχει και ο 4λιτρος V8 biturbo των 469 ίππων και 700 Nm ροπής.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO