spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣCitroen C5 Aircross

Citroen C5 Aircross

Citroen C5 Aircross 14Εντυπωσιακή παρουσίαση από τη Citroen στο σαλόνι της Σαγκάης. Το νέο C5 Aircross είναι ένα νέο μεγάλο SUV, το μεγαλύτερο σε διαστάσεις έως σήμερα.
Είναι βασισμένο στην πλατφόρμα EMP2 της PSA με μήκος 4.500 χλστ., πλάτος 1.840 χλστ., ύψος 1.670 χλστ και μεταξόνιο 2,73 μέτρα. Η μεγάλη εμπρός μάσκα φιλοξενεί λεπτά φωτιστικά σώματα. Ξεχωρίζει όμως και το πίσω τμήμα το οποίο παραπέμπει σε εκδόσεις κουπέ.

Citroen C5 Aircross 17Το νέο γαλλικό μοντέλο εφοδιάζεται με τη γκάμα κινητήρων της εταιρείας σε βενζίνη και ντίζελ. Ουσιαστικά ξεκινά από τον από τα 1,2 λίτρα και φτάνει έως τον Plug-In υβριδικό των 300 ίππων. Ο τελευταίος έχει αυτονομία κίνησης με ηλεκτρική ενέργεια περί τα 60 χιλιόμετρα και θα διαθέτει κίνηση σε όλους τους τροχούς. Οι Γάλλοι προγραμματίζουν να τον περάσουν στην παραγωγή, αρχικά στην Κίνα εντός του 2018 και αργότερα στην Ευρώπη.

Citroen C5 Aircross 12Το κορυφαίο τεχνολογικά του C5 Aircross είναι ότι πρόκειται για το πρώτο μοντέλο της Citroen το οποίο θα εξοπλίζεται με το νέο υδραυλικό σύστημα αναρτήσεων Progressive Hydraulic Cushions. Πρόκειται για ένα πολύ ευρύχωρο μοντέλο με χώρο αποσκευών 482 λίτρων, όπου εκτός των άλλων θα εφοδιάζεται με ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών και με οθόνη.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO