spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣAudi E-Tron Sportback concept

Audi E-Tron Sportback concept

Audi e tron sport back 04Εντυπωσιακή και η Audi στα σαλόνι αυτοκινήτου της Σαγκάης. Παρουσιάζει το νέο πρωτότυπο E-Tron Sportback, το οποίο είναι ένα νέο crossover-coupe με 4 πόρτες. Σκοπεύει δε να το περάσει στην παραγωγή το 2019. Μέσω της σπουδής αυτής η γερμανική εταιρεία προετοιμάζει το κοινό της για το πως θα είναι τα μελλοντικά της sportback.

Audi e tron sport back 08Το Audi E-Tron Sportback concept έχει μήκος 4.900 χλστ, πλάτος 1.980 χλστ., ύψος 1.530 χλστ. και μεταξόνιο 2,93 μέτρων. Εφοδιάζεται με τρεις 3 ηλεκτροκινητήρες εκ των οποίων ο ένας κινεί τους τροχούς του εμπρός άξονα.
Οι άλλοι δύο είναι τοποθετημένοι ένας σε κάθε τροχό και συνδυαστικά αποδίδουν συνολική ισχύ 435 ίππων. Με την ενεργοποίηση ενός boost mode η ισχύς φτάνει τους 503 ίππους, ενώ επιταχύνει από 0-100 σε 4,5 δευτ.

Audi e tron sport back 14Η αυτονομία του φτάνει τα 500 χλμ. μέσω συστοιχίας μπαταριών που βρίσκονται τοποθετημένες κάτω από τους επιβάτες. Πρόκειται για μια υγρόψυκτη συστοιχία μπαταριών ιόντων-λιθίου, χωρητικότητας 95kWh.
Με τροχούς 23 ιντσών, είναι εφοδιασμένο με κάμερες οι οποίες έχουν αντικαταστήσει τους εξωτερικούς καθρέφτες.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO