spot_img

Born to be wild

Mercedes-AMG-Easy-Driver- 02Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον προωθητικό βίντεο για την επιβλητική Mercedes AMGT GT C Roadster 2017 με μουσική Born to be wild ετοίμασε η εταιρεία
brothers Coen.
Με καθαρά αμερικανική προσέγγιση, τόσο η όλη δουλειά αλλά και το ξεχωριστό γερμανικό μοντέλο εντυπωσιάζουν.

Mercedes-AMG-Easy-Driver- 04Ποιά είναι η AMG GT
Το πρωτότυπο αυτό δημιούργημα το οποίο τοποθετείται απέναντι από τις BMW 6-Series Gran Coupe, Audi A7 και Panamera, είναι ένα 4θυρο αυτοκίνητο που συνδυάζει τη γνησιότητα και στυλ ενός coupe, αλλά και την χρηστικότητα ενός σεντάν. Το μοντέλο παραγωγής αναμένεται εντός του 2019 και θα εμπεριέχει πολύ υψηλή τεχνολογία.

Mercedes-AMG-Easy-Driver- 06Ήδη από το πρωτότυπο της Γενεύης ξεχώρισαν οι εξωτερικές κάμερες αντί των κλασικών πλαϊνών καθρεπτών, οι λεπτοί εμπρός προβολείς, τα τρισδιάστατα πίσω φωτιστικά και η τριγωνική εξάτμιση.

Με την ονομασία GT 4, “πατάει” πάνω στην πλατφόρμα MRA των C 63, S62 & E63 κάνοντας χρήση ελαφρών υλικών με αλουμίνιο και χάλυβα υψηλής αντοχής, ενώ πρόκειται να αντικαταστήσει την Mercedes-AMG-Easy-Driver- 08CLS Shooting Brake.

Κάτω από το καπό φιλοξενεί τον V8 biturbo 4,0-λίτρων που συνδυάζεται και με ηλεκτροκινητήρα. Η συνολική του ισχύς φτάνει στους 815 ίππους. Είναι τετρακίνητο, με τα 0-100 να έρχονται σε 3 δευτ.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO