spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣFiat Fullback Cross

Fiat Fullback Cross

Fiat Fullback Cross 12Προκειμένου να ενισχύσει την παρουσία του επιτυχημένου της Fullback η Fiat παρουσίασε μια νέα έκδοση του επαγγελματικού της μοντέλου, το οποίο είναι πιο επιθετικό και παραπέμπει ακόμη περισσότερο σε περιπέτεια.

Tώρα το εντελώς νέο Fullback Cross φιλοξενεί νέα εμπρός μαύρη μάσκα, νέα ποδιά με επένδυση αλουμινίου, νέες μεγάλες μαύρες αλουμινένιες ζάντες, πλαστικά προστατευτικά σπόιλερ και μεγάλα διακοσμητικά σκαλοπάτια. Τέλος, μια ειδική μπάρα, τώρα, είναι τοποθετημένη περιμετρικά του χώρου φόρτωσης Οι επεμβάσεις αυτές προσδίδουν έντονα το πνεύμα της περιπέτειας.

Fiat Fullback Cross 13Από πλευράς κινητήρα δεν διαφοροποιείται από τη συμβατική έκδοση. Φιλοξενεί τον πολύ καλό ντίζελ κινητήρα των 2,4 λίτρων, ισχύος 180 ίππων και 430 Nm ροπής. Από πλευράς κιβωτίων υπάρχουν το 6άρι χειροκίνητο και το 5άρι αυτόματο. Σύμφωνα με την εταιρεία οι πωλήσεις του Fiat Fullback Cross θα ξεκινήσουν για την Ευρώπη μέσα στο ερχόμενο καλοκαίρι.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι θα είναι εξοπλισμένομε όλα τα συστήματα άνεσης και ασφάλειας, καθώς ακόμη και δερμάτινα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO