spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣLand Rover Discovery Project Hero

Land Rover Discovery Project Hero

Land Rover Discovery Project Hero 10Η Special Vehicle Operations (SVO), ένα απόλυτα εξειδικευμένο τμήμα μετατροπών, ανέλαβε το Project Hero. Ένα φιλόδοξο σχέδιο στο να δημιουργηθεί ένα Land Rover Discovery ικανό για όλα. Διαθέτει όλο τον απαραίτητο ειδικό εξοπλισμό, προκειμένου να σώζει ζωές, ώστε να είναι ικανό να βοηθά ουσιαστικά τον Ερυθρό Σταυρό, αλλά και την Ερυθρά Ημισέληνο σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας παρουσιάζεται αυτές τις ημέρες στη Γενεύη.

Land Rover Discovery Project Hero 14Το Discovery Project Hero κινείται από έναν 3λιτρο TD6 πετρελαιοκινητήρα και το καλοκαίρι θα είναι διαθέσιμο για εκπαίδευση από τον Ερυθρό Σταυρό στη Βιέννη.

Η οροφή του Land Rover Discovery Project Hero είναι ουσιαστικά “ελικοδρόμιο” αφού εκεί προσγειώνεται ένα εξελιγμένο drone, το οποίο συγκρατείται μαγνητικά κατά την κίνηση του Land Rover Discovery Project Hero 16οχήματος σε πολύ δύσβατα εδάφη. Η ζωντανή εικόνα που παρέχει το Drone στο πλήρωμα, δίνει πολύτιμες πληροφορίες για το έδαφος, αλλά και την κατάσταση που επικρατεί στον πιθανό τόπο της διάσωσης.

Το όχημα αυτό είναι σχεδιασμένο για να σώζει ζωές. Να επεμβαίνει άμεσα και πλήρη εικόνα της όλης κατάστασης. Ο ειδικός του εξοπλισμός δε, μαζί με τα εξελιγμένα συστήματα επικοινωνίας και φωτισμού, το καθιστούν ένα πραγματικό στρατηγείο διάσωσης. Καλοδεχούμενο και αχρείαστο να είναι…

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO