spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣQ8 Sport Concept

Q8 Sport Concept

Audi-Q8 Sport Concept 14Το πάρτι στη Γενεύη μόλις ξεκίνησε.
Οι Γερμανοί κάνουν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους με δυναμικά και τεχνολογικά μοντέλα, γνωρίζοντας πλέον ότι απέναντί τους θα έχουν μια ενωμένη νέα δύναμη, αυτή των PSA & Opel. Στο εντυπωσιακό της περίπτερο η Audi παρουσιάζει και το εξαιρετικά τεχνολογικό νέο Audi Q8 Sport Concept.

Audi-Q8 Sport Concept 16Είναι πληθωρικό και το δείχνει.
Με θόλους τροχών μεγαλύτερους κατά 12 χιλ. επιθετική σχεδίαση, lazer φωτιστικά σώματα και οβάλ εξατμίσεις κερδίζει τις πρώτες εντυπώσεις.

Έχει μήκος 5,02 μέτρα, πλάτος 2,05 μέτρα και ύψος 1,7 μ. Κάτω από το καπό του φιλοξενεί έναν 3λιτρο TFSI 6κύλινδρο κινητήρα με ηλεκτρικό κομπρέσορα και ήπιο υβριδικό σύστημα. Η συνολική του ισχύ φτάνει τους 476 ίππους με 700 Nm ροπής. Η τελική του αγγίζει τα 275 χλμ. με τα 0-100 να έρχονται σε 4,7 δευτ.

Audi-Q8 Sport Concept 17Σύμφωνα με τον κατασκευαστή του έχει αυτονομία 1.200 χλμ με ρεζερβουάρ 85 λίτρων και με τη μπαταρία 0,9kWh να βρίσκεται “κρυμμένη” κάτω από τον χώρο αποσκευών.

Οι τροχοί είναι 20 ιντσών, η ανάρτηση είναι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη με 5 προγράμματα και τα φρένα είναι κεραμικά. Το αυτοκίνητο αυτό προβλέπεται να περάσει στην παραγωγή την επόμενη χρονιά.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO