spot_img

VW Arteon

Volkswagen Arteon 13Το νέο premium fastback της Volkswagen τοποθετείται πάνω από το Passat, προσδίδοντας περισσότερο συναίσθημα στη πολυτελή μεσαία κατηγορία και χαρακτηρίζεται από το γεγονός ότι προβολείς και μάσκα συγχωνεύονται για να δημιουργήσουν μία εντελώς νέα πρόσοψη.

Η Volkwagen ενισχύει την διαθέσιμη γκάμα των μοντέλων της με ένα avant-garde «gran turismo» αυτοκίνητο: το νέο Arteon. Volkswagen Arteon 17Το fastback μοντέλο που τοποθετείται πάνω από το Passat, παρουσιάζεται στο κοινό για πρώτη φορά, στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου στη Γενεύη, το διάστημα 7 – 19 Μαρτίου 2017.

Στόχος των τμημάτων σχεδίασης και εξέλιξης του Arteon, ήταν ο συνδυασμός ενός avant-garde σχεδιασμού με ένα υψηλό επίπεδο άνεσης και ευελιξίας. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα μία εξαιρετικά γενναιόδωρη εσωτερική αρχιτεκτονική και ευρυχωρία – με άφθονους χώρους τόσο για το κεφάλι όσο και για τα πόδια όλων Volkswagen Arteon 21των επιβαινόντων, κάτι εξαιρετικό για ένα fastback αυτοκίνητο.

Στα βασικά σχεδιαστικά στοιχεία του χαρισματικού Arteon, περιλαμβάνεται η εντελώς νέα μάσκα στην οποία οι προβολείς LED και τα φώτα ημέρας έχουν συγχωνευτεί με τις χρωμιωμένες γρίλιες της μάσκας και του προφυλακτήρα. Ένα επίσης αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του σχεδιασμού είναι οι ιδιαίτερα τονισμένοι ώμοι του αυτοκινήτου.Volkswagen Arteon 22

Σημαντικό επίσης είναι πως στο Arteon παρουσιάζονται πολλές νέες και ενδιαφέρουσες τεχνολογίες, όπως η τελευταία γενιά συστημάτων υποστήριξης οδηγού, που συνήθως συναντώνται μόνο στα πολυτελή αυτοκίνητα. Ο μοναδικός αυτός συνδυασμός κάνει το νέο Arteon ένα από τα πιο ελκυστικά αυτοκίνητα στην κατηγορία του.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO