spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣVW Tiguan Allspace

VW Tiguan Allspace

Volkswagen Tiguan Allspace 13Η επταθέσια έκδοση του VW Tiguan παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη, ύστερα από την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Ντιτρόιτ. Χωρίς σημαντικές διαφορές από την 5θέσια έκδοση, οι επεμβάσεις εντοπίζονται στην τρίτη κολώνα, στις μεγαλύτερες πίσω πόρτες και στην επίπεδη οροφή. Εσωτερικά δεν αλλάζει απολύτως πουθενά, εκτός από την τρίτη σειρά καθισμάτων.

To Tiguan Allspace είναι βασισμένο πάνω στην MQB πλατφόρμα, έχει 10,9 εκατοστά μεγαλύτερο μεταξόνιο (συνολικά 2,79 μέτρα) σε σχέση με την 5θυρη έκδοση, με συνολικό μήκος αμαξώματος αυξημένο κατά 21,5 εκατοστά, φτάνονταςVolkswagen Tiguan Allspace 14 στα 4,7 μέτρα μήκος. Ο χώρος αποσκευών είναι 615 λίτρα με την τρίτη σειρά καθισμάτων πεσμένη και με την 2η σειρά πεσμένη φτάνει στα 1.920 λίτρα.

Είναι διαθέσιμο κινητήρες βενζίνης 150, 180 και 220 ίππων και ντίζελ 150, 190 και 240 ίππων, χωρητικότητας από 1,4 έως και 2,0 λίτρα. Με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή διπλού συμπλέκτη, η κίνηση μεταφέρεται ή στον εμπρός άξονα ή και στους 4 τροχούς. Βέβαια, στον εξοπλισμό άνεση και ασφάλειας περιλαμβάνει μια πολύ μεγάλη σειρά ηλεκτρονικών συστημάτων.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO