spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣMercedes E-Class Cabriolet

Mercedes E-Class Cabriolet

Mercedes E Class Cabriolet 14Η νέα ανοικτή έκδοση της Mercedes E-Class αποκαλύπτεται επίσημα σε λίγες μέρες στην έκθεση της Γενεύης. Η υφασμάτινη οροφή της λειτουργεί έως τα 50 χλμ./ώρα και για όλη την αποκάλυψη απαιτούνται 20 δευτερόλεπτα με το πάτημα ενός κουμπιού. Η συγκεκριμένη έκδοση E-Class Cabriolet ολοκληρώνει τη γκάμα ύστερα από τις εκδόσεις Sedan, Estate, Coupe & E-Terrain wagon.

Mercedes E Class Cabriolet 17Η γκάμα κινητήρων περιλαμβάνει όλους των προηγουμένων εκδόσεων, τον 2λιτρο diesel των 194 ίππων, τον 2λιτρο βενζίνης με 184 ή 245 ίππους και τον V6 3.0 των 333 ίππων. Θα υπάρχει το αυτόματο κιβώτιο 9G-TRONIC, με δυνατότητα επιλογής τετρακίνησης 4Matic. Θα υπάρξει και μια επετειακή έκδοση 25th Anniversary.

Εσωτερικά βλέπουμε μια γνώριμη εικόνα, με την ποιότητα να βρίσκεται σε κορυφαία επίπεδα. Όσο για τα διάφορα συστήματα, θα υπάρχουν μεταξύ άλλων οι λειτουργίες Aircap και Airsoft που ρυθμίζουν θερμοκρασία και υγρασία στην καμπίνα και μια σειρά από εφαρμογές αντάξιες της φίρμας.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO