spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣPeugeot Instinct concept

Peugeot Instinct concept

Peugeot-Instinct-Concept- 03Η Peugeot θα κάνει την μεγάλη κίνηση να “κλέψει” τα φώτα της δημοσιότητας στο Σαλόνι της Γενεύης σε λίγες μέρες (9-19 Μαρτίου). Το Instinct concept αποτελεί σπουδή της εταιρείας για μια διαφορετική αεροδυναμική φιλοσοφία, ενώ τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά και οι τεχνολογίες που εμπεριέχει αναμένεται να περάσουν και σε άλλα μελλοντικά οχήματα του ομίλου PSA μετά το 2025.

Peugeot-Instinct-Concept- 04Κι ενώ θεωρείται πολύ πιθανό, κατά τη διάρκεια του διεθνούς σαλονιού, να ανακοινωθεί και η εξαγορά της Opel από τον όμιλο PSA, το γαλλικό πειραματικό μοντέλο εντυπωσιάζει. Κατ΄ αρχάς η εμφάνισή του ξεφεύγει από τα δεδομένα. Κατά δεύτερον εφαρμόζονται τεχνολογίες οι οποίες είναι πέρα για πέρα πρωτοποριακές. Χαρακτηριστικό του είναι η πλήρης απουσία εξωτερικών καθρεπτών. Διαθέτει αρκετές κάμερες και αισθητήρες ακόμη κι εντός των εμπρός LED φωτιστικών σωμάτων.

Ένα, ακόμη, από τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά του είναι η αυτόνομη οδήγηση. Ο όμιλος πολύ πιθανά να περάσει αυτές τις εφαρμογές από το 2025 και μετά σε μοντέλα παραγωγής. Peugeot-Instinct-Concept- 08Με υβριδικό σύστημα κίνησης συνολικής ισχύος 300 ίππων, το Instinct concept εφοδιάζεται με το πρωτοποριακό σύστημα Boost, όπου κατά τη διάρκεια της αυτόνομης οδήγησης ο οδηγός του μπορεί να αναλαμβάνει τον πλήρη έλεγχο του αυτοκινήτου.

Επίδειξη ισχύος από την Peugeot, την μάρκα που ανήκει στον Group PSA (Peugeot – Citroen – DS) κατά τη διάρκεια της έκθεσης αυτοκινήτου στη Γενεύη. Και ακόμη είναι πολύ νωρίς για να εντυπωσιαζόμαστε.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO