spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣFiat Professional

Fiat Professional

Fiat FIM MXGP 13Ο Ομίλους FCA και πιο συγκεκριμένα η μάρκα που είναι αφιερωμένη στα επαγγελματικά οχήματα, στηρίζει ξανά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM MXGP Motocross για τη σεζόν 2017 ως επίσημος συνεργάτης. Βάση της συνεργασίας αποτελούν αξίες όπως η αποφασιστικότητα και ο ενθουσιασμός. Πρεσβευτής της μάρκας στη συνεργασία αυτή επιλέχθηκε ο Tony Cairoli.

Ξεκίνησε
Για τη Fiat Professional το 2017 ξεκίνησε με την ανανέωση της συνεργασίας με τη FIM (Διεθνή Ομοσπονδία Μοτοσικλέτας) για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross (MxGP) που ξεκίνησε χθές στο Losail Circuit στο Κατάρ, 25 Φεβρουαρίου. Το πρωτάθλημα θα λάβει χώρα μεταξύ Φεβρουαρίου και 1ης Οκτωβρίου, σε 20 πίστες στην Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Κατάρ, την Ταϊλάνδη, την Αργεντινή και το Μεξικό. Ο κάθε αγώνας προσελκύει δεκάδες εκατομμύρια θεατές σε ολόκληρο τον κόσμο, που παρακολουθούν την κάλυψη του πρωταθλήματος σε μεγάλα μέσα ενημέρωσης.

Fiat FIM MXGP 12Πρεσβευτής ο Tony Cairoli
Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας και κατά τη διάρκεια των αγώνων, το κοινό θα αντικρύζει ένα αυτοκίνητο από τη σειρά της Fiat Professional, που θα βρίσκεται δίπλα στη γραμμή εκκίνησης, αλλά και σε άλλα σημεία της διαδρομής. Πρεσβευτής της συνεργασίας των δύο αυτών κόσμων, των δύο και τεσσάρων τροχών, θα είναι ο Tony Cairoli, ίνδαλμα του ιταλικού αθλητισμού, επί οκτώ φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής στη συγκεκριμένη κατηγορία και περυσινός δευτεραθλητής.

Η συνεργασία μεταξύ της Fiat Professional και του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος FIM MXGP Motocross βασίζεται σε γνήσιες κοινές αξίες, όπως ο ενθουσιασμός, η αποφασιστικότητα και η ιδιοτέλεια. Πρόκειται για τα ίδια ιδεώδη που χαρακτηρίζουν την προσωπικότητα του Tony Cairoli, ο οποίος ετοιμάζεται να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα με τη γνωστή του επιμονή και τόλμη. Η Fiat Professional είναι και εκείνη έτοιμη να αντιμετωπίσει στο έπακρο τις προκλήσεις που επιφυλάσσει το 2017, μετά από τις επιτυχίες του 2016.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO