spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣΝέο Opel Insignia

Νέο Opel Insignia

New Ope Insignia 11Για την Opel, το 87ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης (7 – 19 Μαρτίου, 2017) θα σηματοδοτήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου Opel Insignia. Συγκεκριμένα θα παρουσιαστούν οι δύο εκδόσεις Grand Sport και Sports Tourer της ναυαρχίδας της για πρώτη φορά. H δεύτερη γενιά του Opel Insignia προσφέρει μία εξαιρετική σχέση αξίας / τιμής (value for money). Δύο νέες υπηρεσίες του συστήματος OnStar και το νέο πρόγραμμα Opel Exclusive που συνοδεύει το νέο Insignia κάνουν επίσης το ντεμπούτο τους στη Γενεύη.

Το νέο Opel Insignia σχεδιαστικά ακολουθεί τα σπορ πρότυπα ενός μεγάλου coupé, είναι ευρύχωρο χάρη στη νέα αρχιτεκτονική δομή του και προσφέρει κορυφαία ασφάλεια όπως αρμόζει σε μία αληθινή ναυαρχίδα. Η δεύτερη γενιά Insignia εντυπωσιάζει με τις συναρπαστικές γραμμές της, ένα φιλόξενο περιβάλλον και high-tech λύσεις που περιλαμβάνουν από New Ope Insignia 13προηγμένους προβολείς Opel IntelliLux LED® matrix και υπερσύγχρονα συστήματα υποστήριξης οδηγού όπως ενεργό Σύστημα Διατήρησης Λωρίδας Κυκλοφορίας (active Lane Keep Assist) μέχρι το μοντέρνο σύστημα απεικόνισης head up display.

Το ενεργό καπό βελτιώνει την προστασία των πεζών αυξάνει σημαντικά το επίπεδο ασφάλειας. Επιπλέον, το Insignia διατίθεται με κορυφαία συνδεσιμότητα Opel με ενσωμάτωση smartphone, που τώρα περιλαμβάνει τη νέα υπηρεσία Personal Assistant του Opel OnStar, που επιτρέπει στους κατόχους του Insignia να κάνουν κράτηση δωματίου σε ξενοδοχείο και να αναζητούν κατάλληλους χώρους στάθμευσης μέσω των Συμβούλων OnStar. New Ope Insignia 14Συνολικά, το νέο Insignia εντυπωσιάζει με την ευελιξία, την αυξημένη ευρυχωρία και την άριστη σχέση αξίας /τιμής του, στοιχείο που το κάνουν σοβαρό αντίπαλο ακόμα και για premium μάρκες.

Η νέα ναυαρχίδα είναι επίσης το πρώτο μοντέλο της Opel που διατίθεται με οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο, κάμερα 360° και ευφυές σύστημα τετρακίνησης με τεχνολογία κατανομής ροπής torque vectoring. Σε συνδυασμό με τους πολύ αποδοτικούς, νέους υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες, μείωση βάρους μέχρι 200 kg ανάλογα με την έκδοση και χαμηλωμένη θέση καθισμάτων, οι κάτοχοι των νέων Insignia Grand Sport και Sports Tourer απολαμβάνουν μία μοναδική οδηγική εμπειρία, με ταχύτερη απόκριση και μεγαλύτερη ευελιξία από ποτέ.

Opel Exclusive
Εκτός από το ντεμπούτο των δύο νέων εκδόσεων του Insignia και τις νέες υπηρεσίες του OnStar, στη Γενεύη θα λανσαριστεί και το νέο Opel Exclusive. Μία πρόταση που παρέχει στους πελάτες τη δυνατότητα να ξεχωρίζουν από το πλήθος, εξατομικεύοντας το Insignia τους σύμφωνα με το προσωπικό τους γούστο. Με το Opel Exclusive, θα μπορούν να επιλέξουν από μία απεριόριστη γκάμα χρωμάτων με βάση τις προσωπικές τους προτιμήσεις. New Ope Insignia 15Είτε θέλουν το αυτοκίνητο να είναι ασορτί με την αγαπημένη τους γραβάτα είναι να τους θυμίζει το χρώμα ματιών κάποιου αγαπημένου τους – η ομάδα του Opel Exclusive είναι έτοιμη να υλοποιήσει κάθε επιθυμία.

Με το χρώμα που θα επιλέξουν από τα τρία αποκλειστικά της γκάμας, οι πελάτες του Opel Exclusive πετυχαίνουν περαιτέρω εξατομίκευση, με ένα ακόμα στοιχείο που αντανακλά την προσωπικότητά τους. Η βαφή τριών στρωμάτων είναι μία καινοτόμος αναλογία μίξης, που οφείλει το ‘βάθος’ και τη λεία της εμφάνιση στην τριστρωματική επικάλυψη. Το μεταλλικό φινίρισμα αντανακλά περισσότερο φως, χαρίζοντας αστραφτερή λάμψη. Και το περλέ φινίρισμα είναι εκθαμβωτικό με στρώματα κρυστάλλων ενσωματωμένα στη βαφή που πετυχαίνουν μία εξαιρετικά φυσική μαργαριταρένια λάμψη.

Επιπλέον, το Opel Exclusive παρέχει πρόσθετες δυνατότητες εξατομίκευσης, με μία πλούσια γκάμα ζαντών και διακοσμητικών στοιχείων που προορίζονται αποκλειστικά για τους πελάτες Exclusive.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO