Με νέο 7θέσιο SUV η SsangYong στη Γενεύη

Συντάκτης: Στέργιος Μανώλης
Εμφανίσεις: 294

XAV-L εμπνευσμένο από το 1990

SsangYong XAVL 12Η SsangYong παρουσιάζει το XAV-L, ένα πληθωρικό, 7θέσιο SUV, με τη χρηστικότητα ενός MPV, στη φετινή έκθεση της Γενεύης (9-19 Μαρτίου). Το όνομα προέρχεται από τις λέξεις eXciting Authentic Vehicle Long SUV και έχει αισθητική εμπνευσμένη από το θρυλικό SsangYong Korando της δεκαετίας του 1990. Πρόκειται, μάλιστα, για την εξέλιξη του concept car XAV, που παρουσιάστηκε στην έκθεση της Φρανκφούρτης το 2015.

Στην πραγματικότητα είναι ένα πρωτότυπο που αναμειγνύει επιτυχημένα τις σκληρές και αρρενωπές γραμμές ενός κλασσικού SUV, αλλά τις συνδυάζει με την λειτουργικότητα και την πολυχρηστικότητα ενός MPV.SsangYong XAVL 13

To XAV-L φιλοξενεί 7 επιβάτες με άνεση, προσφέροντας άπλετους χώρους στο εσωτερικό του, ενώ εξοπλίζεται με την πλέον σύγχρονη τεχνολογία συνδεσιμότητας και μεγάλες οθόνης αφής.

Παράλληλα, το XAV-L είναι εξοπλισμένο με νέες τεχνολογίες ασφαλείας για πεζούς και επιβαίνοντες. Κάτω από το καπό του έχει δύο κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου με τις τελευταίες αντιρρυπαντικές τεχνολογίες.