spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣO Michele Colaninno αναλαμβάνει την προεδρία του ACEM

O Michele Colaninno αναλαμβάνει την προεδρία του ACEM

O Michele Colaninno αναλαμβάνει την προεδρία του ACEM

Ο Michele Colaninno, Διευθύνων Σύμβουλος παγκόσμιας στρατηγικής, προϊόντων, marketing και καινοτομίας του Ομίλου Piaggio (PIA.MI), ιδρυτής και Πρόεδρος της Piaggio Fast Forward, της αμερικανικής εταιρείας που εξειδικεύεται στη ρομποτική, διορίζεται Πρόεδρος του ACEM (Association des Constructeurs Européens de Motocycles), του ευρωπαϊκού συνδέσμου της βιομηχανίας μοτοσυκλετών που εδρεύει στις Βρυξέλλες και στον οποίο συμμετέχουν όλοι οι παγκόσμιοι ‘Ομιλοι μοτοσυκλετών και σκούτερ.

«Ως νέος Πρόεδρος του ACEM, εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου στους κατασκευαστές μοτοσυκλετών για την εμπιστοσύνη τους στον Όμιλο Piaggio για αυτό τον ρόλο που μου ανατίθεται, τον γεμάτο κύρος και προκλήσεις, τον οποίο και δεσμεύομαι να φέρω εις πέρας», σχολίασε ο Michele Colaninno. «Ανυπομονώ να συνεργαστώ με όλα τα μέλη του συνδέσμου για την προώθηση των προτεραιοτήτων μας, όπως περιγράφονται στο Vision 2030+, το έγγραφο στρατηγικής του ACEM, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες κινητικότητας του μέλλοντος σε έναν ολοένα και πιο βιώσιμο κόσμο. Με αυτό το στόχο και το όραμα, η ευρωπαϊκή βιομηχανία μοτοσυκλετών θα συνεχίσει να εργάζεται για να φέρει στην αγορά καινοτόμα οχήματα χαμηλών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, για αναψυχή και αστική μετακίνηση».

«Επίσης, ως μέρος του Vision 2030+, θα εντείνουμε τον διάλογό μας με τα θεσμικά όργανα της ΕΕ προκειμένου να ενισχύσουμε τη βιομηχανική συνεργασία σε στρατηγικούς τομείς, όπως είναι η συνδεσιμότητα, η ασφάλεια και η ηλεκτροδότηση», πρόσθεσε ο Michele Colaninno.

Εκτός από τα καθήκοντά του στον Όμιλο Piaggio, ο Michele Colaninno, ο οποίος γεννήθηκε το 1976, είναι επίσης Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Immsi, εταιρεία συμμετοχών βιομηχανικής εκμετάλλευσης που δραστηριοποιείται στους χρηματοοικονομικούς, κτηματομεσιτικούς και βιομηχανικούς τομείς, εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Μιλάνου (IMS.MI), με έσοδα άνω των 1,7 δισ. ευρώ.

Ο διορισμός του Michele Colaninno στην προεδρία του ACEM συμπίπτει με την αναδιάρθρωση του Συνδέσμου, η οποία έχει διορίσει επίσης τρεις Αντιπροέδρους: τον Stefan Pierer (Διευθύνων Σύμβουλος της KTM AG), τον Markus Schramm (Επικεφαλής της BMW Motorrad) και τον Eric de Seynes (Πρόεδρος της Yamaha Motor Europe N.V.).

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO