spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣH Honda Moto Saracakis συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στο Athens Motoshow 2022

H Honda Moto Saracakis συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στο Athens Motoshow 2022

H Honda Moto Saracakis συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στο Athens Motoshow 2022

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η διοργάνωση Athens MotoShow 2022 στο παλιό αμαξοστάσιο του Ο.ΣΥ. με το περίπτερο της Honda Moto Saracakis να έχει την εντυπωσιακότερη παρουσία.

DSC_0871

Η έκθεση Athens Moto Show 2022 άνοιξε τις πύλες της την Πέμπτη 7 Απριλίου, και για τέσσερις μέρες, έως και την Κυριακή 10 Απριλίου, έδωσε την ευκαιρία σε περισσότερους από 15.000 χιλιάδες αναβάτες και λάτρεις της μοτοσυκλέτας, να απολαύσουν τα αγαπημένα τους δίκυκλα.

DSC_0879

Σε ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό αλλά και “συναισθηματικό” περίπτερο, εμπνευσμένο από την κληρονομιά και τις αξίες της Honda, αλλά και την βαριά ιστορία των 100 ετών του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, η Honda Moto Saracakis είχε τη χαρά να υποδεχτεί φίλους και συνεργάτες.

DSC_0888

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά την πλήρη γκάμα της μάρκας που φέτος είναι ιδιαίτερα πλούσια καθώς προσφέρει νέα και αναβαθμισμένα μοντέλα σε όλες τις κατηγορίες όπως Scooters, Cubs, Adventure, Street, Off-Road, Touring, 125cc και Super Sport.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν τα ολοκαίνουργια μοντέλα της Honda όπως η μοτοσυκλέτα NT1100 με την οποία εγκαινιάζεται μία ‘New Touring’ εποχή για τη μάρκα, το πρωτοποριακό Adventure scooter ADV350 αλλά και όλα τα scooter συμπεριλαμβανομένων αυτών των 125 κ.εκ. που είναι κατάλληλα και για τους κατόχους άδειας οδήγησης αυτοκινήτου.

DSC_0858

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους βρεθήκατε κοντά μας και μας τιμήσατε με την παρουσία σας!

Μερικές ακόμα φωτογραφίες από την συμμετοχή της Honda Moto Saracakis στην έκθεση μπορείτε να δείτε παρακάτω

 

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO