spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣΤο RoadSmart IV διακρίθηκε από το περιοδικό Motorrad

Το RoadSmart IV διακρίθηκε από το περιοδικό Motorrad

Το RoadSmart IV διακρίθηκε από το περιοδικό Motorrad
  • Η απόδοση στο βρεγμένο οδόστρωμα χαρακτηρίστηκε «καταπληκτική»
  • Πρόκειται για το sport-touring ελαστικό τελευταίας γενιάς από την Dunlop

Το νέο Dunlop RoadSmart IV κατέκτησε την κορυφή στα τελευταία test ελαστικών του κορυφαίου γερμανικού περιοδικού Motorrad το οποίο αξιολόγησε 6 μάρκες ελαστικών της κατηγορίας spor- touring μέσα από συνολικά 15 τεστ.

Το Motorrad αξιολόγησε όλα τα ελαστικά, δοκιμάζοντάς τα τόσο στο δρόμο όσο και στην πίστα, χρησιμοποιώντας μια BMW R1250R. Το Dunlop RoadSmart IV, που κυκλοφόρησε αυτόν τον μήνα, πέτυχε την κορυφαία βαθμολογία σε 12 από τις 15 δοκιμές, συμπεριλαμβανομένης της δοκιμής για την σταθερότητα του ελαστικού σε βρεγμένο οδόστρωμα.

dunlop-roadsmart4-outdoordetail-1 - Copy

«Σε συνθήκες βροχής το ελαστικό έχει εκπληκτικές επιδόσεις. Τα υψηλά επίπεδα πρόσφυσης στη βρεγμένη άσφαλτο γίνονται αισθητά από το πρώτο μέτρο, ακόμα και σε ανισόπεδο οδόστρωμα. Αυτό δίνει πολύ μεγάλη αίσθηση εμπιστοσύνης στον αναβάτη», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Motorrad στην αξιολόγηση του RoadSmart IV.

dunlop-roadsmart4-detail-7 (1) - Copy

Οι δοκιμαστές εντυπωσιάστηκαν εξίσου με την απόδοση του ελαστικού της Dunlop σε επαρχιακούς δρόμους: «Το ελαστικό αποδίδει τέλεια και με εξαιρετική σταθερότητα στην ευθεία και τα επίπεδα πληροφόρησης είναι επίσης σε πολύ υψηλό επίπεδο». Για τη δοκιμή χρησιμοποιήθηκε η GT-έκδοση του RoadSmart IV, το οποίο ταίριαξε με την BMW R1250R: «Η Dunlop μας εντυπωσίασε επίσης με την έκδοση GT, επιδεικνύοντας μεγάλη σταθερότητα και εντυπωσιακή ακρίβεια διεύθυνσης. Συνολικά, μείναμε πάρα πολύ ικανοποιημένοι με την εξαιρετικά ισορροπημένη απόδοση του σε βρεγμένο και στεγνό οδόστρωμα».

dunlop-roadsmart4-r-wet (1) - Copy

Ο Jean-Luc Faure, Motorcycle Road and Race Product Development Manager της Dunlop Europe, δήλωσε: «Αυτή η διάκριση για το RoadSmart IV ενισχύει τον στόχο μας να προσφέρουμε τον τέλειο συνδυασμό εξαιρετικής απόδοσης σε στεγνό οδόστρωμα, εξαιρετικό κράτημα στο βρεγμένο, σταθερό χειρισμό, επιτυγχάνοντας σταθερή απόδοση ακόμη και μετά από πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα».

Τα αποτελέσματα των δοκιμών δημοσιεύτηκαν στο MOTORRAD (07/2022)

Σχετικά με την Dunlop

Η Dunlop Europe είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές ελαστικών μοτοσικλετών στον κόσμο με εντυπωσιακό ιστορικό επιτυχιών στοn μηχανοκίνητο αθλητισμό. Η Dunlop Europe είναι τεχνικός συνεργάτης των πρωταθλητριών ομάδων στο Endurance World Championship Racing, επίσημος προμηθευτής ελαστικών στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Moto2 και Moto3 και η πιο επιτυχημένη μάρκα ελαστικών στην ιστορία του Isle of Man TT. Για εκτός δρόμου διοργανώσεις, η Dunlop είναι η επιλογή των νικητών και πρωταθλητών MXGP και Supercross.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Dunlop, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.dunlop.eu

Σχετικά με την Goodyear

Η Goodyear είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ελαστικών παγκοσμίως.

Απασχολεί περίπου 63,000 άτομα και κατασκευάζει τα προϊόντα της σε 47 εργοστάσια σε 21 χώρες ανά τον κόσμο. Διαθέτει δύο Κέντρα Καινοτομίας στο Akron του Ohio και στο Colmar-Berg του Λουξεμβούργου, όπου αναπτύσσονται κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες αιχμής που θέτουν τα πρότυπα τεχνολογίας και επιδόσεων για την βιομηχανία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Goodyear και τα προϊόντα της, παρακαλούμε επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα www.goodyear.eu.

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO