spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣDunlop Trailmax Meridian

Dunlop Trailmax Meridian

Dunlop Trailmax Meridian
  • Το αυστριακό περιοδικό συνιστά το Dunlop Trailmax Meridian
  • Οι συμμετέχοντες στη δοκιμή επισημαίνουν την οδηγική άνεση και την πρόσφυση του ελαστικού
  • Το Trailmax Meridian έχει σχεδιαστεί για adventure μηχανές υψηλής απόδοσης

Το αυστριακό περιοδικό Motorrad Magazin εκθείασε την οδηγική απόδοση του ελαστικού Dunlop Trailmax Meridian σε μια πρόσφατη δοκιμή επτά διαφορετικών ελαστικών για μοτοσυκλέτες trail, τονίζοντας τον συνδυασμό πρόσφυσης και άνεσης.

Στο πλαίσιο του αφιερώματος «Lust auf Schotter?» («Lust for gravel?») στο τεύχος 5/2021*, το Motorrad Magazin δοκίμασε ελαστικά για adventure μηχανές από επτά διαφορετικούς κατασκευαστές** σε μια μοτοσυκλέτα KTM 890 Adventure. Η δοκιμή έγινε σε τρεις διαφορετικές οδηγικές συνθήκες – σε άσφαλτο, “offroad” και “extreme offroad”, για να εξεταστεί το ευρύ φάσμα πλεονεκτημάτων που προσδοκά ένας αναβάτης από ελαστικά όπως το Dunlop Trailmax Meridian.

dunlop-meridian-packshotmotorradtestwin-keylined-en-onblack

Το Trailmax Meridian, που λανσαρίστηκε πέρσι, είναι η καινοτόμος νέα πρόταση της Dunlop στην κατηγορία Adventure and Trail, με ολοκαίνουργια γόμα και τεχνολογία Multi-Tread. Έχει σχεδιαστεί για σύγχρονες adventure μοτοσυκλέτες υψηλής απόδοσης, όπως η KTM 890 Adventure που χρησιμοποιείται στο τεστ του Motorrad Magazin.

Οι δοκιμαστές διαπίστωσαν ότι το Trailmax Meridian ξεπέρασε τους ανταγωνιστές του στις πέντε υπό δοκιμή κατηγορίες για απόδοση στο δρόμο: πρόσφυση σε δρόμο με κλίση, χειρισμός, σταθερότητα σε ευθεία, σταθερότητα στις στροφές και στους κραδασμούς Ήταν το μόνο ελαστικό που βαθμολογήθηκε με τουλάχιστον 8/10 σε όλες αυτές τις κατηγορίες, δοκιμασμένο από τον Luca Grünwald.

image006

Σύμφωνα με το report της δοκιμής, «Η Dunlop αναδείχτηκε ο αυτοκράτορας της ασφάλτου στις δοκιμές μας. Η πρόσφυση, και η σταθερότητα είναι στο επίπεδο ενός ελαστικού δρόμου ενώ στο χαλίκι το Meridian αποδίδει όπως τα άλλα ελαστικά ασφάλτου… Όσοι οδηγούν κυρίως στο δρόμο θα απολαμβάνουν υψηλά επίπεδα πρόσφυσης και άνεσης με το Trailmax Meridian. “

image007

Ο Dmitri Talboom , Product Manager, Dunlop Motorcycle Europe δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι που το Motlad Magazin προτείνει το Dunlop Trailmax Meridian μετά από τις δοκιμές του. Γνωρίζουμε ότι το Trailmax Meridian προσφέρει εξαιρετική απόδοση για τους αναβάτες adventure μοτοσυκλετών υψηλής απόδοσης και χαιρόμαστε που οι δοκιμαστές του Motorrad Magazin κατέληξαν στο ίδιο συμπέρασμα, προτείνοντας το ως το καλύτερο ελαστικό στην κατηγορία για οδήγηση στο δρόμο. “

image008

 

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO