spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣΗ VESPA ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΣΤΑ WEBBY AWARDS

Η VESPA ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΣΤΑ WEBBY AWARDS

Η VESPA ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΣΤΑ WEBBY AWARDS

 

 

ΤΑ WEBBY AWARDS, ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ 25η ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥΣ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

 Νέα Υόρκη, 19 Μαΐου 2021 – Η Vespa γιόρτασε την 75η επέτειό της και την παραγωγή 19 εκατομμυρίων σκούτερ κατακτώντας την κορυφαία αναγνώριση των Webby Awards στην κατηγορία «Websites and Mobile Sites: Car Sites & Car Culture» για τον ιστότοπό της Vespa.com.

3

 

Με παρουσίαση από τη Διεθνή Ακαδημία Ψηφιακών Τεχνών και Επιστημών (IADAS), τον κορυφαίο διεθνή οργανισμό που βραβεύει την αριστεία στο Διαδίκτυο, τα Webby Awards έχουν χαρακτηριστεί ως «η υψηλότερη τιμή του Διαδικτύου» από τους New York Times.

Η 25η έκδοση των Webby Awards παρουσίασε περίπου 13.500 υποψηφιότητες, από περισσότερες από 70 χώρες, οι οποίες συγκέντρωσαν πάνω από 2,2 εκατομμύρια ψήφους.

«Το Vespa.com θέτει νέο πρότυπο στην καινοτομία και τη δημιουργικότητα στο Διαδίκτυο», δήλωσε η Claire Graves, Διευθύντρια των The Webby Awards. «Αυτό το βραβείο αναγνωρίζει την ικανότητα, την εφευρετικότητα και το διεθνές όραμα του ομίλου Piaggio, μέλος του οποίου αποτελεί η μάρκα Vespa.»

 

Το Vespa.com είναι μια διαδραστική πλατφόρμα που χρησιμοποιεί υπερσύγχρονες τεχνολογίες για την κάλυψη ποικίλων πληροφοριακών απαιτήσεων της μάρκας: με παρουσίαση διαφορετικού περιεχομένου που αφορά τόσο θεσμικά όσο και lifestyle θέματα και δίνοντας πάντα έμφαση στην προσβασιμότητα. Το Vespa.com έχει σχεδιαστεί και βασίζεται σε ένα σύστημα που στόχο έχει την προβολή της μάρκας παγκοσμίως σε περισσότερες από 50 χώρες. Παρέχει πάνω από 10 διαφορετικές υπηρεσίες, όλες προσανατολισμένες στον πελάτη, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται η διαμόρφωση προϊόντος, τα test rides και η υπηρεσίες των αντιπροσώπων, και αναπτύχθηκε με την υποστήριξη της εταιρείας Openmind.

Tα μέλη της κριτικής επιτροπής των Βραβείων Webby είναι ειδικοί της επικοινωνίας και της ψυχαγωγίας σε παγκόσμιο επίπεδο: Mitchell Baker (Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος της Mozilla Corporation), Paola Antonelli (Senior Επιμελήτρια στο MOMA), Shereen Marisol Meraji (NPR’s Code Switch), Tiffany Rolfe (Global Chief Creative Officer της R / GA), Vinton Cerf (Αμερικανός expert της πληροφορικής, ένας από τους «πατέρες του Διαδικτύου»), DNice (DJ και ιδρυτής του Quarantine Club), Desus Nice (συμπαρουσιαστής του Desus & Mero στο Showtime), Michael Aragon (SVP of content στο Twitch), Richard Ting (Senior Director Σχεδιασμού Προϊόντων στο Twitter) και οι ιδρυτές των Verzuz, Swizz Beatz και Timbaland.

https://www.vespa.com/gr_EL/vespa-world/news-piaggio/vespa-winners-webby-awards/

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO