spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣΠαρουσίαση των υποστηριζόμενων από την Yamaha

Παρουσίαση των υποστηριζόμενων από την Yamaha

Πιστή στην παράδοση και φιλοσοφία της και στηρίζοντας τις αξίες του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας σε όλες τις εκφάνσεις, η Yamaha υποστηρίζει για ακόμα μια φορά τους αθλητές Ταχύτητας και OffRoad που θα αγωνιστούν το 2021!

Γνωρίστε όλους τους υποστηριζόμενους αθλητές μέσω της νέας σελίδας που δημιούργησε η Yamaha! Η Yamaha έχει χτίσει την φιλοσοφία της γύρω από τον αθλητισμό και στο DNA της είναι ενσωματωμένοι οι αγώνες ταχύτητας και offroad. Δεν θα μπορούσε επομένως, όσο δύσκολες και αν είναι οι συνθήκες, να μην συνεχίσει να στηρίζει τους αθλητές στην πορεία τους στα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Με μεγάλη υπερηφάνεια επομένως, σας παρουσιάζουμε τους αθλητές που υποστηρίζει η Yamaha για το 2021:

Off Road:

Ανδρέας Ανδρέου Αντώνης Σάγμαλης Δημήτρης Μπαξεβάνης Ιάκωβος Παπαδόπουλος Βασίλης Πακαταρίδης Χρήστος Ταμβάκος Παναγιώτης Κακολύρης Γιώργος Κουκαλιώτης Αντώνης Παπανδριόπουλος Γιώργος Τσαλίκης

Ταχύτητα: Γιάννης Περιστεράς Βασίλης Παντελεάκης

OffRoad:

Ανδρέας Ανδρέου

Αντώνης Σάγμαλης

Παναγιώτης Κακολύρης

Δημήτρης Μπαξεβάνης

Βασίλης Πακαταρίδης

Ιάκωβος Παπαδόπουλος – bLU cRU

Χρήστος Ταμβάκος – bLU cRU

Γιώργος Κουκαλιώτης – bLU cRU

Αντώνης Παπανδριόπουλος – bLU cRU

Γιώργος Τσαλίκης – bLU cRU

Δημήτρης Γανωτής – bLU cRU

 

Ταχύτητα:

Γιάννης Περιστεράς

Βασίλης Παντελεάκης

Επισκεφθείτε την ειδικά διαμορφωμένη σελίδα της Yamaha, με την παρουσίαση όλων των αθλητών, παρακολουθήστε την πορεία τους και τις διακρίσεις τους και απολαύστε πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Μάθετε περισσότερα εδώ: https://www.yamaha-motor.eu/gr/el/yamaha-racing-team/ Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές Καλή Επιτυχία και Πολλές Διακρίσεις!

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO