spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣHonda Σαρακάκης: Νέος Τιμοκατάλογος

Honda Σαρακάκης: Νέος Τιμοκατάλογος

Honda Σαρακάκης: Νέος Τιμοκατάλογος

Η Honda Σαρακάκης ενημερώνει για το Νέο Τιμοκατάλογο που τίθεται σε ισχύ από 1 Φεβρουαρίου 2021 και παράλληλα παρουσιάζει τα ανανεωμένα μοντέλα ΜΥ2021 των μοτοσυκλετών της.

Σε αυτά περιλαμβάνονται νέα μοντέλα και αναβαθμίσεις σε 13 μοντέλα της γκάμας, τα οποία καλύπτουν όλες τις κατηγορίες της αγοράς, από scooter για την πόλη μέχρι μοτοσυκλέτες on-off και roadster στο πλαίσιο της συνεχούς διεύρυνσης της μοναδικής σε πληρότητα γκάμας Honda, ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες αναβατών κάθε ηλικίας, εμπειρίας και στιλ οδήγησης.

Η πλούσια γκάμα της Honda έχει αναβαθμιστεί σημαντικά τόσο στο σχεδιασμό και τον εξοπλισμό όσο και τεχνολογικά προκειμένου να πληροί τις προδιαγραφές Euro 5.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αναβαθμίσεις των μοντέλων της Honda σε όλα τα επίπεδα δεν έχουν συντελέσει σε αύξηση των τιμών όπως ενδεχομένως να αναμενόταν. Αντιθέτως, το σύνολο της γκάμας σε scooter και μοτοσυκλέτες, θα είναι διαθέσιμο σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Έτσι, για παράδειγμα, το νέο SH350i θα έχει την ίδια τιμή με το SH300, το νέο PCX125 παραμένει στην ίδια τιμή ενώ τα entry models Vision110 & SH Mode125 έχουν ακόμα χαμηλότερες τιμές από τους προκατόχους τους.

Μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2021, η πλήρης γκάμα των μοτοσυκλετών και των scooter της Honda θα είναι διαθέσιμη τόσο στη Honda Σαρακάκης όσο και στο σύνολο του δικτύου των επίσημων εμπόρων στην ελληνική αγορά.

Νέος τιμοκατάλογος

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO