spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣMotoGP : Catalunya – Αγώνας 27/9

MotoGP : Catalunya – Αγώνας 27/9

MotoGP : Catalunya – Αγώνας 27/9

Σε έναν καταστροφικό αγώνα για τον Andrea Dovizioso, τα 3 Yamaha του MorbidelliQuartararo & Rossi πετάχτηκαν μπροστά στην εκκίνηση μαζί με τον Jack Miller για την πρώτη στροφή της πίστας του Montmelo.

Πριν πάρουμε ανάσα, ήρθε η πτώση του πρωτοπόρου της βαθμολογίας Andrea Dovizioso με έναν Zarco δίπλα του στην αμμοπαγίδα. Ο Γάλλος ήθελε να αποφύγει τον Petrucci και αναγκαστικά φρέναρε, παρασύροντας και τον Dovizioso που το παθαίνει 2η φορά στην ίδια πίστα (πέρσι τον παρέσυρε ο Lorenzo!).

03 MotoGP

5ος ο – ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα – Mir, με τον Pol Espargaro στην 6η θέση και τον Rins στην 7η, 0.7’’ από τον Morbidelli.

Στον 9ο γύρο η πρωτοπορία του αγώνα άλλαξε χέρια βρίσκοντας τον Quartararo μπροστά απ’ τον Morbidelli και έναν Rossi με καλό ρυθμό στην ουρά τους.

Πτώσεων συνέχεια, με έναν Pol Espargaro να πέφτει στον 13ο γύρο μη καταφέρνοντας ένα καλό αποτέλεσμα για την KTM.

Τρεις γύρους μετά, είχαμε πτώση του Valentino Rossi στην δεύτερη στροφή για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα! Κρίμα για τον Ιταλό αφού είχε καλό ρυθμό και το βάθρο δεν ήταν μακριά…

Στην κορυφή, ο Fabio Quartararo είχε καταφέρει να φτιάξει μια διαφορά 3,255 από τον δεύτερο Morbidelli, με έναν Joan Mir να καραδοκεί λίγο πιο πίσω για ένα λάθος του Ιταλοβραζιλιάνου.

04 MotoGP

Στη μάχη για την τέταρτη θέση, είχαμε τον Miller με την έτερη Suzuki του Alex Rins, ο οποίος μετά την ανάρρωσή του, έδειξε βελτίωση στα τελευταία στάδια του αγώνα και προσπέρασε το εμπόδιο του Miller καθώς και του Morbidelli, παίρνοντας την τρίτη θέση του βάθρου.

Εκπληκτικός και ο Mir, κατάφερε να ‘τρομάξει’ τον Quartararo, αναγκάζοντάς τον μετά τον αγώνα να δηλώσει ότι αν υπήρχε ένας ακόμα γύρος ‘τα Suzuki θα με προσπερνούσαν!’.

05 MotoGP

Καλύτερη Honda αυτή του Taka Nakagami στην 7η θέση. Συγχαρητήρια αξίζουν και στον Cal Crutchlow παρότι τραυματίας, τερμάτισε στην ένατη θέση. 10ος ο Vinales ο οποίος πρέπει να προπονηθεί στις εκκινήσεις καθώς και στο πρώτο μέρος του αγώνα αν θέλει φυσικά να παίρνει καλύτερα αποτελέσματα.

Ραντεβού στις 9 Οκτώβρη με τα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά στην πίστα του Le Mans. 

Μητσόπουλος Μάριος

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO