spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣΗ MOTUL ενδυναμώνει την επανεκκίνηση της σεζόν

Η MOTUL ενδυναμώνει την επανεκκίνηση της σεζόν

Η MOTUL ενδυναμώνει την επανεκκίνηση της σεζόν

Οι τελικές προετοιμασίες έχουν ολοκληρωθεί, οι αναβάτες και οι ομάδες βρίσκονται ήδη στη Jerez για το Ισπανικό Grand Prix στις 19 Ιουλίου και η σεζόν 2020 του MotoGP είναι έτοιμη να ξεκινήσει μετά το μακρύ διάλειμμα που προκλήθηκε από την παγκόσμια πανδημία.

Ως επίσημος συνεργάτης του MotoGP, η Motul συνεργάστηκε στενά με τους υπεύθυνους για να παρουσιάσει συναρπαστικές, καινοτόμες, νέες ψηφιακές ιδέες που στοχεύουν στην κοινότητα των φίλων της μοτοσυκλέτας, το πάθος και η πίστη των οποίων στο MotoGP είναι θρυλικό.

#EmpowerYourRide By MotoGP

Μία από τις υπέροχες νέες δράσεις της Motul στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την κορυφαία κατηγορία αγώνων μοτοσυκλέτας είναι το “#EmpowerYourRide by MotoGP“, πρώην MotoGP Buzz.

Αυτή η δράση θα αυξήσει την ευαισθητοποίηση για τη Motul και τα προϊόντα της στην κοινότητα του MotoGP και, το πιο σημαντικό, θα βασιστεί στην ιδέα Empower Your Ride που ξεκίνησε η Motul τον Νοέμβριο του περασμένου έτους. Σε αυτό το διαδραστικό περιβάλλον, οι φίλοι του MotoGP που είναι παθιασμένοι με τις μοτοσυκλέτες τους μπορούν να μοιραστούν περιεχόμενο στα κοινωνικά μέσα και, μέσω μιας σειράς δράσεων, να κερδίσουν την ευκαιρία να γίνουν ο/η επόμενος/η Motul Superfan, ένα πρόγραμμα που τα τελευταία χρόνια απέκτησε μεγάλη δύναμη μέσα από την αποδοχή του κοινού.

Η πραγματικότητα του MotoGP Fantasy!

Το νέο για το 2020 είναι η συμμετοχή της Motul ως Τεχνικού Συνεργάτη και Performance Provider για το συναρπαστικό διαδικτυακό παιχνίδι “MotoGP Fantasy Presented by Motul” που επιτρέπει στους φίλους του MotoGP να παίξουν και να προβλέψουν τι θα συμβεί στον επερχόμενο αγώνα.

Οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν και να διαχειριστούν τη δική τους ομάδα, να επιλέξουν αναβάτες και κατασκευαστές, να διαχειριστούν τη στρατηγική και να αναβαθμίσουν τις επιδόσεις τους χρησιμοποιώντας το διάσημο και αποδεδειγμένο προϊόν Motul 300V Boost, το οποίο -για άλλη μια φορά- κάνει τη διαφορά που κερδίζει τους αγώνες!

Οι συμμετέχοντες στο MotoGP Fantasy Presented by Motul έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν εκπληκτικά βραβεία, συμπεριλαμβανομένου ενός αποκλειστικού κιτ EmpowerYourRide MC Care που αποτελείται από τα ίδια προϊόντα που χρησιμοποιούνται από τις ομάδες MotoGP που υποστηρίζονται από την Motul.

Το σχέδιο που τα ενώνει όλα

Έχει δημιουργηθεί ένα πλήρως παραγωγικό και προσανατολισμένο στη δράση σχέδιο που συγκεντρώνει όλα τα διαφορετικά ψηφιακά στοιχεία στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας #EmpowerYourRide. Σε αυτά περιλαμβάνονται βίντεο κλιπ που καλύπτουν τις καλύτερες εκκινήσεις αγώνων, κορυφαίες τεχνικές συμβουλές, λήψεις από την οπτική του αναβάτη και εκπαιδευτικές ταινίες “Τι συμβαίνει μετά;” που σχετίζονται με την τεχνογνωσία της Motul στις μοτοσυκλέτες.

Προσθέστε αυτά στο πρόγραμμα Motul Superfan και το MotoGP Fantasy Presented by Motul, και θα υπάρχουν πολλά θέματα να απολαύσουν τα εκατομμύρια των θαυμαστών σε όλο τον κόσμο, όπου κι αν βρίσκονται.

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO