spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣΗ νέα ταινία της Yamaha:  Ténéré 700

Η νέα ταινία της Yamaha:  Ténéré 700

Τέσσερις ξεχωριστοί αναβάτες και… μια κοινή αγάπη

Τέσσερις αναβάτες με διαφορετικές προσωπικότητες, ένας αγαπημένος πρωταγωνιστής και  η Yamaha Ténéré 700 είναι η επιλογή που θα τους ενώσει. Ανακαλύψτε την μία και μοναδική Yamaha Ténéré 700 μέσα από την νέα ανατρεπτική ταινία της Yamaha.

01

Είναι η αγάπη για την μοτοσυκλέτα αυτό που μας ενώνει;

Την απάντηση μπορείτε να ανακαλύψετε στη νέα ταινία της Yamaha με πρωταγωνιστές την Ténéré 700 και τέσσερις αναβάτες, ο κάθε ένας με τα δικά του, διαφορετικά χαρακτηριστικά:

  Γιούρκας Σεϊταρίδης – ο Αθλητής

  Γιάννης Τουρατζίδης – ο Πρωταθλητής

  Δημήτρης Χελιώτης – ο Παλιός

  Θανάσης Χούντρας – ο Δάσκαλος

Όσο διαφορετικοί και αν είναι μεταξύ τους, όποιες κι αν είναι οι οδηγικές τους ανάγκες εντός και εκτός δρόμου, η Ténéré 700 είναι η επιλογή που τους ενώνει.

03

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μας ξεναγεί στο συναίσθημα της οδήγησης μοτοσυκλέτας και μας εξηγεί πως η αγάπη αυτή μπορεί να υπερνικήσει κάθε διάφορά.

Απολαύστε την νέα ταινία της Yamaha:

Μάθετε περισσότερα για την Ténéré 700 και την ιστορία της, για την δημιουργία της ταινίας και τους πρωταγωνιστές της και απολαύστε πλούσιο backstage φωτογραφικό υλικό στην ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα της Yahama:

https://www.yamahamotor.eu/gr/el/news/-mianatousenosei/

Η νέα Ténéré 700

 Η νέα Ténéré 700 επαναφέρει το θρυλικό όνομα στις μεσαίου κυβισμού Adventure μοτοσυκλέτες και με έντονη διάθεση για περιπέτεια σε κάθε είδους δρόμο, σε προκαλεί να γίνεις αναβάτης της και σου επιτρέπει να απολαύσεις τη ζωή χωρίς όρια. Το όνομα Ténéré αντιπροσωπεύει μία περιοχή της ερήμου Σαχάρα και είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τις εκτός δρόμου αναζητήσεις της Yamaha.

04

Εξοπλισμένη με τον δικύλινδρο κινητήρα CP2 689 κ.εκ. υψηλής ροπής και σε συνδυασμό με το ειδικά βελτιστοποιημένο σασμάν, διατηρεί την ιδανική ισορροπία μεταξύ ισχύος και ελέγχου. Το σωληνωτό πλαίσιο μικρών διαστάσεων και η λεπτή εξωτερική εμφάνιση προσφέρουν μέγιστη ευελιξία, με τον αναβάτη είτε να οδηγεί όρθιος είτε καθισμένος στη σέλα. Δέος προκαλεί η επιθετική μπροστινή της όψη rally, με τον ισχυρό και εμβληματικό σχεδιασμό των 4 προβολέων LED που φωτίζουν ακόμα και στις πιο δυσμενείς συνθήκες. Η ασφάλεια που παρέχει βρίσκεται στην κορυφή των προτεραιοτήτων της, αν λάβουμε υπόψη το κωνικό τιμόνι, το ρυθμιζόμενο ανεστραμμένο πιρούνι, τους ακτινωτούς τροχούς καθώς και το ρυθμιζόμενο σύστημα ABS. Οι δυνατότητες και η εμφάνισή της ενισχύονται ακόμα περισσότερο με μία μεγάλη σειρά Γνήσιων Αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένων των πακέτων Explorer και Rally. Η σκληροτράχηλη, συμπαγής και ευέλικτη νέα Ténéré 700 είναι έτοιμη να σας βάλει σ’ έναν ολοκαίνουργιο κόσμο γεμάτο συγκινήσεις στην καθημερινότητα και συναρπαστικές ευκαιρίες για όσους έχετε πάθος για ταξίδια.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.yamahamotor.eu/gr/el/products/motorcycles/adventure/tenere-700/

05

Η Ténéré 700 στην ιστορία

O θρύλος της Yamaha, XT600 Ténéré, εμφανίζεται για πρώτη φόρα το 1983 ως XT600 Ténéré. Η μοτοσυκλέτα αποτέλεσε μία τροποποιημένη έκδοση του XT550, παρουσιάζοντας έναν πιο αναβαθμισμένο σε απόδοση κινητήρα στα 600 κ.εκ και αύξηση της τελικής ισχύς στους 43 ίππους, προκειμένου να μπορεί να ανταπεξέλθει επάξια στις όλο και πιο απαιτητικές συνθήκες στο ράλι Παρίσι-Ντακάρ. Χαρακτηρίζεται ως η βασίλισσα του Enduro, και αυτό κατοχυρώνεται όχι μόνο από την προφανή επιλογή της από πολυάριθμους αθλητές του ράλι Παρίσι-Ντακάρ, αλλά και από πολλούς ερασιτέχνες μοτοσυκλετιστές που θαύμαζαν αυτό που συμβόλιζε το συγκεκριμένο ράλι.

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO