spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣΕλεύθερη αλλά και ασφαλής μετακίνηση

Ελεύθερη αλλά και ασφαλής μετακίνηση

Ελεύθερη αλλά και ασφαλής μετακίνηση

Ολα αλλάζουν στην μετα-πανδημική εποχή αλλά και οι έννοιες παίρνουν νέο νόημα. Ετσι η φράση “ελεύθερη αλλά και ασφαλής μετακίνηση” έχει ένα εντελώς νέο περιεχόμενο. Η αποφυγή του συνωστισμού και της ταλαιπωρίας στα ΜΜΜ ενέχει κατά τους ειδικούς και κινδύνους για την υγεία μας.

Η ελευθερία που είναι έτσι κι αλλιώς συνυφασμένη με το δίτροχο πλαισιώνεται με την ανάγκη για πολλαπλώς ασφαλή μετακίνηση. Μια λύση λοιπόν σε αυτή την κατεύθυνση, πιστεύουμε στη Euro Motors, αποτελούν τα μοτοποδήλατα με βενζινοκίνητο κινητήρα.

euromotors 01

Μας επιτρέπουν να κινηθούμε σε όλα τα πεδία ανηφόρες και κατηφόρες με ένα ή δύο άτομα, ειδικά οι νέοι κινητήρες Euro4, που εξοπλίζουν όλα τα μοντέλα μας, είναι αξιόπιστοι με σταθερή δύναμη και ευστροφία σε όλο το φάσμα της λειτουργίας τους.

Οσοι φοβούνται την ταχύτητα πρέπει να ξέρουν ότι όλα τα μοτοποδήλατα υποχρεωτικά από την νομοθεσία αναπτύσσουν περιορισμένη τελική, διαθέτουν φρένα όμοια με των μεγαλύτερων μοτοσικλετών που τα κάνει ακόμη πιο ασφαλή λόγω του χαμηλού βάρους τους, ενώ έχουν τους ίδιους χώρους με τις μεγαλύτερες μοτοσικλέτες 125-200 κ.εκ.

euromotors 03

Επίσης έχουν μόλις 14€ ετήσια τέλη κυκλοφορίας, ετήσια ασφάλιστρα από 55€, χαμηλότερο κόστος συντήρησης, πραγματική οικονομία καυσίμου με λιγότερο από 2lt/100km, ευκολότερη απόκτηση διπλώματος και με χαμηλότερο κόστος και απαλλάσσονται από τον έλεγχο στα ΚΤΕΟ.

Μπορεί να τα οδηγεί κανείς από 16 ετών με κανονική ασφάλεια, νόμιμα. Επίσης έχουν τη μέγιστη ενεργητική ασφάλεια με φώτα ημέρας, κανονικούς προβολείς φλας κλπ. Ολα αυτά τα κάνουν ιδανικά για ένα νεαρό που θέλει να μάθει σωστά και να μπει σταδιακά στην αυτοκίνηση.

Στα πλαίσια αυτά έχουμε σχηματίσει μια πλήρη σειρά μοτοποδηλάτων με 2 scooter, το 747 της ROMET και το Falcon της Euro Motors (τη λιμουζίνα των μοτοποδηλάτων), ο τρίτος της παρέας είναι το θρυλικό για την Πολωνία OGAR, μια κανονική μοτοσικλέτα 50 cc, με 4 ταχύτητες και συμπλέκτη. Ολα με προδιαγραφές Euro4.

ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΗ ΜΕΤΑ-ΚΙΝΗΣΗ με ένα μοτοποδήλατο της Euro Motors.

 

 

 

 

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO