spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣΗ HARLEY-DAVIDSON®THESSALONIKI ανακοινώνει την άφιξη του Demo Truck

Η HARLEY-DAVIDSON®THESSALONIKI ανακοινώνει την άφιξη του Demo Truck

Η HARLEY-DAVIDSON®THESSALONIKI ανακοινώνει την άφιξη του Demo Truck

Μετά από αναβολή λόγω της παγκόσμιας πανδημίας του COVID-19, έφτασε η ώρα να υποδεχτούμε το φορτηγό της Harley-Davidson® με όλα τα νέα μοντέλα της εταιρείας.

Κρατώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας και με όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις βάση οδηγιών του ΕΟΔΥ προσκαλούμε όλο τον κόσμο να οδηγήσει μια θρυλική Harley-Davidson® και γιατί όχι να την κάνει δική του με τα νέα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα.

Στις 04-05 Ιουλίου η αντιπροσωπία της Harley-Davidson® Thessaloniki θα έχει στις εγκαταστάσεις της το φορτηγό με όλα τα νέα μοντέλα του 2020 ώστε να προσφέρει συγκίνηση σε όλους τους αναβάτες.

Αν δεν είχατε λοιπόν την ευκαιρία να γνωρίσετε και να οδηγήσετε μια θρυλική Harley-Davidson® ήρθε η ώρα να κλείσετε ένα ραντεβού είτε είστε μέλος της μεγάλης οικογένειας της Harley-Davidson® είτε θέλετε να γίνετε, είστε όλη ευπρόσδεκτοι σε αυτό το μεγάλο event που διοργανώνετε μόνο μια φορά τον χρόνο .

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε μαζί σας το δίπλωμα σας και τον εξοπλισμό οδήγησης μοτοσυκλέτας (Μπουφάν-Κράνος-Γάντια) και εννοείται όλη την καλή σας διάθεση.

Η Harley-Davidson® Thessaloniki εκτός από τα προγραμματισμένα test rides θα διοργανώσει και OPEN HOUSE γιορτάζοντας τα εφτά χρόνια παρουσία της στην Θεσσαλονίκη με την νέα collection motorclothes 2020 και ειδικές προσφορές σε όλα τα ρούχα και τον εξοπλισμό αναβάτη εώς και -50%.

Το μεγάλο αυτό γεγονός θα γίνει στις εγκαταστάσεις μας Μακεδονίας 10 Μενεμένη Θεσσαλονίκης στις 04 & 05 Ιουλίου 2020.

Αυτό που έχετε να κάνετε εσείς είναι να μας καλέσετε στο 2310700707 ώστε να κλείσουμε το ραντεβού με το όνειρό σας.

harley 03
RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO