spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣHarley-Davidson – Passport to Freedom

Harley-Davidson – Passport to Freedom

Harley-Davidson – Passport to Freedom

O καιρός ανοίγει, οι ημέρες γίνονται μεγαλύτερες και οι δρόμοι είναι ανοιχτοί για νέες εξορμήσεις! Η Harley-Davidson προκειμένου να καλωσορίσει το νέο αίμα μοτοσυκλετιστών ξεκινά δυναμικά τη νέα σεζόν με μία μοναδική προσφορά για νέους αναβάτες.  Με την αγορά κάθε Street®, Sportster® ή Softail® 107, η κορυφαία εταιρεία στο χώρο της μηχανοκίνησης, σου επιδοτεί το κόστος της άδειας οδήγησης τύπου Α.

Harley Davidson 03

Αν είσαι υποψήφιος οδηγός και θέλεις να βγάλεις δίπλωμα μοτοσυκλέτας αλλά σκέφτεσαι το κόστος ή αναρωτιέσαι μετά από πόσο καιρό θα καταφέρεις να αποκτήσεις δική σου μοτοσυκλέτα, η Harley-Davidson είναι εδώ για να σου δώσει την λύση!  Πιο συγκεκριμένα, η Harley-Davidson προσφέρει, σε όσους αποκτήσουν μέσα στο 2020, ένα από τα παραπάνω μοντέλα, τη δυνατότητα να αφαιρεθεί από την τιμή της μοτοσυκλέτας τους, το ποσό που είχαν δώσει για την άδεια οδήγησης κατηγορίας Α ή για την επέκταση της άδειας οδήγησής τους σε κατηγορία Α.

Harley Davidson 04

Απόκτησε το πολυπόθητο δίπλωμα οδήγησης και την μοτοσυκλέτα των ονείρων σου με ένα κλικ! Μπες τώρα στην επίσημη σελίδα της Harley-Davidson, συμπλήρωσε την ηλεκτρονική φόρμα που θα βρεις εδώ και άμεσα θα επικοινωνήσει μαζί σου ένας εκπρόσωπος μας, για να σε ενημερώσει για το πρόγραμμα.

Κάνοντας κλικ εδώ, μπορείτε να ενημερωθείτε για τους Όρους & τις Προϋποθέσεις

 

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO