spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣΗ Motul και η SHERCO υπογράφουν παγκόσμια συνεργασία

Η Motul και η SHERCO υπογράφουν παγκόσμια συνεργασία

Η Motul και η SHERCO υπογράφουν παγκόσμια συνεργασία

Η Sherco, μία καινοτόμος, γεμάτη πάθος, ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία κατασκευής μοτοσυκλετών, υπέγραψε συμφωνία παγκόσμιας συνεργασίας σε όλους τους τομείς με τον ηγέτη της αγοράς λιπαντικών των δύο τροχών, την Motul.

Η συμφωνία 360-μοιρών, η οποία προέρχεται άμεσα από τη συμμετοχή της Sherco σε αγώνες, θα περιλαμβάνει τη χρήση της εκτεταμένης σειράς προϊόντων Motul σε όλα τα επίπεδα παραγωγής των 39 μοντέλων μοτοσυκλέτας της γαλλικής εταιρείας. Η συνεργασία θα περιλαμβάνει ‘first-fill’ και ‘service fill’ όλων των μοτοσυκλετών, τη χρήση βιομηχανικών λιπαντικών MotulTech στα βιομηχανικά μηχανήματα παραγωγής, καθώς και την πλήρη υποστήριξη στις αγωνιστικές δραστηριότητες της Sherco.

Ο Thierry Quilan, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Motul, μίλησε με ενθουσιασμό για τη νέα συμφωνία: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε αυτή τη νέα συνεργασία με μία εταιρεία που είναι τόσο νέα και αναπτυσσόμενη, όπως η Sherco. Οι αξίες της οικογενειακής διοίκησης, της καινοτομίας και των επιδόσεων είναι πολύ κοντά στις δικές μας στη Motul, και φυσικά μοιραζόμαστε ένα πραγματικό πάθος για τους αγώνες. Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι αυτή η συνεργασία θα επιφέρει πολύ γρήγορα αποτελέσματα τόσο στις πίστες αγώνων όσο και μέσω του δικτύου διανομής μας”.

Ο Thomas Teissier, Γενικός Διευθυντής της Sherco, πρόσθεσε: “Έχουμε γνωρίσει πολύ καλά τη Motul μέσω της συμμετοχής μας στο Dakar και ήταν σαφές ότι η φιλοσοφία μας, οι βασικές μας αξίες και η προσέγγισή μας ήταν όμοια, για αυτό και αποτελεί τον τέλειο συνεργάτη για μας σε ευρύτερη κλίμακα. Η ποιότητα, η πρωτοτυπία και η εξέλιξη της Motul μέσα από τους αγώνες ταχύτητας εδώ και 160 χρόνια έχει αποδείξει την αξία της, και για μια σχετικά νέα εταιρεία όπως η Sherco, μία τέτοια εμπειρία και σοφία είναι ανεκτίμητη».

Η Sherco ιδρύθηκε από τον Marc Teissier, πρώην επαγγελματία αναβάτη δοκιμών, το 1998. Τώρα, η εταιρεία ανταγωνίζεται τις μεγαλύτερες μάρκες παγκοσμίως, διαθέτοντας εργοστάσιο στο Nîmes της Γαλλίας και ένα ακόμα στην Caldes de Montbui στην Ισπανία, και παγκόσμια παρουσία σε περισσότερα από 66 χώρες. Οι μοτοσυκλέτες κατασκευάζονται με πάθος και δεξιότητα και έχουν εδραιώσει τη φήμη τους για τις επιδόσεις, την ταχύτητα και τον καινοτόμο τους σχεδιασμό. Η νέα παγκόσμια συμφωνία 360-μοιρών θα καλύψει τους ακόλουθους τομείς.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ

Λέγεται ότι από μικρά βελανίδια μεγαλώνουν μεγάλες βελανιδιές και η Sherco αποδεικνύεται μια ταχέως αναπτυσσόμενη τέτοια περίπτωση! Από την κατασκευή των πρώτων μοτοσυκλετών για Trials πριν από 21 χρόνια, κατόπιν στο πρώτο Dakar το 2009 και στον πρώτο τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλήματος ένα χρόνο αργότερα, η οικογενειακή επιχείρηση ποτέ δεν έπαψε να πιέζει πέρα ​​από τα όρια… μια φιλοσοφία κοντά στην καρδιά της Motul. Παράγει off-road μοτοσυκλέτες για αγώνες των Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων Enduro, Trials και Extreme Enduro, και φυσικά, για το Dakar.

Η Motul συνεργάζεται με τη Sherco στο Dakar εδώ και αρκετά χρόνια, παρέχοντας προϊόντα ξεκινώντας από τη ναυαρχίδα των προϊόντων της, το 300V, καθώς και την πλήρη συλλογή Powersport και MC Care. Οι μοτοσυκλέτες της Sherco έχουν κερδίσει τα τελευταία χρόνια ειδικές διαδρομές στο Dakar, τίτλους του παγκόσμιου πρωταθλήματος Enduro, εθνικών και διεθνών πρωταθλημάτων Trials και πολλά άλλα. Με το πάθος για οδηγό, οι μοτοσυκλέτες τους χτίζονται από αναβάτες για αναβάτες και από εδώ και πέρα ​​θα λιπαίνονται από ειδικούς που μοιράζονται το ίδιο συναίσθημα και επιθυμία για αξιοπιστία, επιδόσεις και αποτελέσματα.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ‘FIRST FILL’

Αναγνωρισμένη για την ολοκληρωμένη, αξιόπιστη και υψηλής απόδοσης σειρά προϊόντων για δίτροχα, τα προϊόντα της Motul θα χρησιμοποιηθούν σε όλες τις μοτοσυκλέτες Sherco, όπως το Motul 7100, ένα 100% συνθετικό λάδι κινητήρα και ψυκτικό.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ‘SERVICE FILL

Με την παρουσία της Motul σε περισσότερες από 160 χώρες παγκοσμίως και ένα εκτεταμένο δίκτυο διανομής, η Sherco θα συστήσει τα προϊόντα της Motul στους διανομείς και τους αντιπροσώπους της ως αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Οι μονάδες παραγωγής της Sherco στη Γαλλία και την Ισπανία θα χρησιμοποιήσουν προϊόντα από το τμήμα βιομηχανικών λιπαντικών της Motul Group, MotulTech. Αυτά τα βιομηχανικά λιπαντικά υψηλής τεχνολογίας αναπτύσσονται και κατασκευάζονται ειδικά για την κατεργασία και επεξεργασία  μετάλλων, καθώς και για τη λίπανση του βιομηχανικού εξοπλισμού.

Ο στόχος είναι να προσφέρουμε στη Sherco μια ολοκληρωμένη λύση προϊόντων για όλη την παραγωγική διαδικασία, αντικατοπτρίζοντας την έννοια και τη στρατηγική “Casted, Drilled, Filled” που κυκλοφορεί στην αγορά από την Motul. Για κάθε στάδιο, από τη δημιουργία έως το τελικό προϊόν, η Motul διαθέτει κατάλληλο προϊόν για μεγάλα και μικρά μηχανήματα, βιομηχανικά ή οικιακά.

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO