Ειδήσεις Moto

CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL και CONTINENTAL

Mαζί για το 2020!

Η Ομάδα του CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL ανακοινώνει με χαρά για το 2020 όλες οι μοτοσυκλέτες των εκπαιδευτών θα φορούν τα ολοκαίνουργια Continental Conti Attack 4.  Το νέο λάστιχο με τις σημαντικές περγαμηνές των προκατόχων του, θα καλύψει πλήρως τις απαιτήσεις του Σχολείου μας: γρήγορη γεωμετρία, σύντομος χρόνος προθέρμανσης και μεγάλη χιλιομετρική διάρκεια.  Και καθώς μπαίνουμε δυναμικά στο 18-χρόνο λειτουργίας μας στη Ελλάδα, τι όλο μπορούσαμε να ζητήσουμε!

Μπείτε λοιπόν στο site μας, διαλέξετε τις ημερομηνίες για το εκπαιδευτικό έτος 2020. Ελάτε να ανακαλύψουμε την Τέχνη της Οδήγησης στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ παγκόσμιο Σχολείο που λειτουργεί στην Ελλάδα. www.superbikeschool.gr

CSS & Conti GR 03

Οι Υποστηρικτές του Σχολείου είναι η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας της HONDA στην Ελλάδα, τα ελαστικά Continental, τα κράνη Schuberth, οι φόρμες HELD και παντελόνια DRAGGIN JEANS. Το  SUPERBMOTO ομορφαίνει τις μοτοσυκλέτες μας,  το Dirty Wash μας κρατά καθαρούς, η PROMAUTO-USAG μας παρέχει τα «σωστά» εργαλεία, ενώ το RIDER’s ART and CRAFT «μας ράβει».

 

Join Us to Discover the Art of Cornering.

 

 

 

 

 

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok