spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣΠρογράμματα Εκπαίδευσης & βελτίωσης οδικής ασφάλειας

Προγράμματα Εκπαίδευσης & βελτίωσης οδικής ασφάλειας

Προγράμματα Εκπαίδευσης & βελτίωσης οδικής ασφάλειας

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Μοτοσυκλέτας «Μοτοθέσις», ο εκπαιδευτικός φορέας της ΜΟΤ.Ο.Ε., ανακοινώνει το πρόγραμμα των εκπαιδεύσεων προηγμένης οδήγησης για το Α Εξάμηνο του 2020.            

Ειδικότερα, όποιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα κι αν διαλέξετε να παρακολουθήσετε προσφέρει μέσα από την απαραίτητη θεωρία, τα ταχύρυθμα εργαστήρια και κυρίως την εκπαίδευση στον καθημερινό δρόμο σίγουρη βελτίωση στην οδήγησή σας και οπωσδήποτε περισσότερη ασφάλεια στη σέλα μιας μοτοσυκλέτας.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε την εκπαίδευση προηγμένης οδήγησης και Περιήγησης όπως είναι οι Αχερόντειες διαδρομές, στην Ήπειρο,  το τριήμερο της Πρωτομαγιάς συνδυάζοντας την εκπαίδευσή σας με επισκέψεις σε αξιοθέατα φυσικής ομορφιάς, πολιτιστικής κληρονομιάς ή ιστορικού ενδιαφέροντος. Η εκπαίδευση συνδυάζεται με την περιήγηση και προσφέρει ευκαιρίες γνωριμίας με το πολιτιστικό, ιστορικό και φυσικό περιβάλλον της περιοχής.

Σχεδόν σε όλη την Ελλάδα, σας περιμένουν μοτοσυκλετιστές, έμπειροι εκπαιδευτές του Ινστιτούτου για να βγείτε στον καθημερνό δρόμο μαζί τους. Γιατί η προηγμένη και ασφαλής οδήγηση διδάσκεται στους καθημερινούς δρόμους.

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Μοτοσυκλέτας είναι ο μόνος φορέας που δίνει τη δυνατότητα πιστοποίησης στην Ελλάδα του επιπέδου οδήγησης και συγχρόνως την δυνατότητα της εκπαίδευσης των μοτοσυκλετιστών με τον ίδιο τρόπο που εκπαιδεύονται οι επαγγελματίες. Το κόστος που απαιτείται είναι το ελάχιστο δυνατόν και αυτό οφείλεται στο ότι το Ινστιτούτο αποτελεί φορέα εθελοντών και διαθέτει δίκτυο εκπαιδευτών σχεδόν σε όλη την χώρα. 

Τα προγράμματα ενημέρωσης του Ινστιτούτου είναι διαθέσιμα στον ιστότοπο του Ινστιτούτου  www.motothesis-motoe.org και στη σελίδα μας στο Facebook.

Επισκεφτείτε τον ιστότοπο του Ινστιτούτου και δηλώστε συμμετοχή σε όποια από τις εκπαιδεύσεις έχουν ανακοινωθεί ήδη και μπορείτε να επιλέξετε, στην φόρμα της αίτησή σας. Ενδεικτικά ακολουθούν το επόμενο εξάμηνο εκπαιδεύσεις και των δύο επιπέδων στην Αθήνα στις 5 & 8 Μαρτίου, στην Αλεξανδρούπολη στις 27&28 Μαρτίου, στην Ηγουμενίτσα, στον Βόλο, στα Ιωάννινα και στην Ξάνθη στις 4 &5 Απριλίου, στην Ξάνθη στις 11&12 Απριλίου, στο Βόλο στις 25&26 Απριλίου, στην Ηγουμενίτσα από την 1η μέχρι την 3η Μαΐου, στη Θεσσαλονίκη και στο Μεσολόγγι στις  8, 9 & 10 Μαΐου και στη Λεμεσό της Κύπρου στις 23 &24 Μαΐου 2020.

Φροντίστε για την ασφάλειά σας, πιστοποιήστε το επίπεδό σας και ασφαλίστε με σημαντική έκπτωση την μοτοσυκλέτα σας!

 

Η μοτοσυκλέτα μπορεί να είναι μια σοβαρή… διασκέδαση!

                                                                 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ         

                                                                           «ΜΟΤΟΘΕΣΙΣ» ΤΗΣ ΜΟΤ.Ο.Ε.

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO