spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣΗ Ομάδα του CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL ανακοινώνει με χαρά 

Η Ομάδα του CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL ανακοινώνει με χαρά 

CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL

Μπαίνουμε δυναμικά στο 18-χρόνο λειτουργίας προσφέροντας συγκεκριμένα εκπτωτικά πακέτα για τους αναβάτες που θα θέλουν να ανακαλύψουν τη τέχνη της Οδήγησης στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ παγκόσμιο Σχολείο που λειτουργεί στην Ελλάδα.

Γραφτείτε τώρα στη σελίδα μας www.superbikeschool.gr και κερδίστε!

CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ 2020

Schedule 2020

Εκπτωτικό Πρόγραμμα ΙΙ *** Γραφτείτε σε ένα (1) Επίπεδο και πληρώσετε μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου 2020, θα έχετε έκπτωση 40 ευρώ.

Εκπτωτικό Πρόγραμμα ΙΙ *** Γραφτείτε σε δύο (2) Επίπεδα και πληρώσετε μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου 2020, θα κερδίστε συνολική έκπτωση 90 ευρώ.

Εκπτωτικό Πρόγραμμα ΙΙI *** Γραφτείτε σε τρία (2) Επίπεδα και πληρώσετε μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου 2020, θα κερδίστε συνολική έκπτωση 150 ευρώ.

*** Η έκπτωση ισχύει για όλους τους μοτοσυκλετιστές που ζουν και δουλεύουν στην Ελλάδα και με κατάθεση σε τράπεζα (όχι με πληρωμή paypal).

CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL: Οι εκπαιδευτές αλλά και όλο το προσωπικό του Σχολείου θα σας περιμένουν για μια ημέρα γεμάτη γνώση και εκπαίδευση, στα γνωστά υψηλά επίπεδα υπηρεσίας του μοναδικού ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ που λειτουργεί στην χώρα μας. Στόχος μας είναι να αναθεωρήσουμε την σχέση με την μοτοσυκλέτα σας, καθώς η γνώση και η τεχνική που θα αποκτήσετε, θα αντικατασταθεί με έλεγχο και καλύτερη κατανόηση στο τρόπο που συνεργάζεστε με τη μοτοσυκλέτα σας.

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO