spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣΕυρωπαϊκό KTM Adventure Rally

Ευρωπαϊκό KTM Adventure Rally

2020 European KTM ADVENTURE RALLY, Greece Logo

Η ΚΤΜ με χαρά παρουσιάζει την τοποθεσία στην οποία θα διεξαχθεί η τέταρτη έκδοση του Ευρωπαϊκού KTM ADVENTURE RALLY και δεν θα είναι άλλη από την όμορφη Ναύπακτο στην οποία θα διεξαχθεί το πιο σημαντικό event της χρονιάς 9-12 Ιουνίου 2020.
Με την βάση του KTM ADVENTURE RALLY να βρίσκεται στην παραθαλάσσια πόλη της Ναυπάκτου, 200 συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο θα μπορούν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση της πιο READY TO RACE κοινότητας. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει τρείς μέρες γεμάτη οδήγηση σε μερικές από τις καλύτερες ορεινές διαδρομές της Ελλάδας.

Μετά από δυο πετυχημένες εκδηλώσεις στην Ιταλία αλλά και την φετινή επίσκεψη στην Βοσνία, το Ευρωπαϊκό KTM ADVENTURE RALLY έρχεται να προστεθεί στις αντίστοιχες πετυχημένες KTM ADVENTURE εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε Αυστραλία. Νέα Ζηλανδία, ΗΠΑ, Καναδά και Νότιο Αφρική. Με την πρόσφατη εκδήλωση στην Βοσνία να λαμβάνει εξαιρετικές κριτικές από συμμετέχοντες και δημοσιογράφους, το Ευρωπαϊκό KTM ADVENTURE RALLY βάζει πλώρη για την ιστορική πόλη της Ναυπάκτο, την αφετηρία για ένα τριήμερο εξερευνήσεων στη καρδιά των ορεινών διαδρομών της Ελλάδας.

2020 European KTM ADVENTURE RALLY, Greece (2) new

Το ταξίδι θα ξεκινήσει από τα καταγάλανα νερά του Κορινθιακού Κόλπου και δεν θα πάρει αρκετό χρόνο στους συμμετέχοντες του 2020 European KTM ADVENTURE RALLY να βρεθούν στα ηλιόλουστα μονοπάτια και δασικά ορεινά περάσματα της Ελλάδας. Η Ναύπακτος και τα γύρω βουνά άλλωστε αποτελούν αγαπημένα μέρη για τον Chris Birch ο οποίος στο φετινό Hellas Rally κατέκτησε μια αξιοσημείωτη τέταρτη θέση με το νέο KTM 790 ADVENTURE R.

Οργανωμένο από την KTM, το Ευρωπαϊκό KTM ADVENTURE RALLY είναι μια εκδήλωση σχεδιασμένη να φέρει πιο κοντά την κοινότητα των adventure αναβατών κάθε ηλικίας και οδηγικού επιπέδου. Για το 2020 οι συμμετέχοντες θα έχουν την επιλογή να ακολουθήσουν τα γκρουπ με τους πλοηγούς της διοργάνωσης σε πιο hardcore καταστάσεις είτε να περιπλανηθούν μόνοι τους ακολουθώντας τους έτοιμους χάρτες για GPS με εντυπωσιακές διαδρομές στο δικό τους ρυθμό. Η εκδήλωση θα έχει ως όριο συμμετοχών τους 200 αναβάτες με τις παρακάτω KTM μοτοσυκλέτες: 640, 690, 390, 790, 950, 990, 1050, 1090, 1190 και 1290 ADVENTURE.

2020 European KTM ADVENTURE RALLY, Greece (3) new

Hubert Trunkenpolz (CMO KTM AG): “Το Ευρωπαϊκό KTM ADVENTURE RALLY – ως μέρος του παγκόσμιου ημερολόγιου KTM ADVENTURE RALLY – είναι μια ιδανική ευκαιρία για εμάς να εμπλακούμε με την αναπτυσσόμενη κοινότητα των ταξιδευτών που συμμετέχουν σε αυτές τις εκδηλώσεις και να αποκτήσουμε άμεση επαφή και πληροφορία που θα επηρεάσει την εξέλιξη της γκάμας των KTM ADVENTURE.

Οι μοτοσυκλέτες μας απολαμβάνουν μια σταθερά αυξανόμενη αύξηση στις πωλήσεις παγκοσμίως και εκδηλώσεις όπως το KTM ADVENTURE RALLY δίνουν την δυνατότητα στους ιδιοκτήτες να ανακαλύψουν τις δυνατότητες των μοτοσυκλετών τους σε όλες τις συνθήκες ενώ οδηγούν δίπλα σε θρυλικούς αναβάτες αλλά και τους ίδιους το Αυστριακούς πλοηγούς. Μετά από ένα εξαιρετικά πετυχημένο KTM ADVENTURE RALLY στην Βοσνία το 2019 ανυπομονώ να δω αναβάτες από κάθε γωνιά του πλανήτη με τις ΚΤΜ μοτοσυκλέτες τους στα βουνά της Ελλάδας το 2020.”

Οι εγγραφές για το επερχόμενο European KTM ADVENTURE RALLY θα ανοίξουν τον Ιανουάριο 2020 στο εξειδικευμένο site www.ktm-adventure-rally.com.

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO