spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣKTM Skourtas racing center

KTM Skourtas racing center

Συναρπαστικό φινάλε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας για την ομάδα της KTM, με τον Θωμά Σκούρτα να κατακτά τον τίτλο στην κατηγορία Νέων

Το τελευταίο αγωνιστικό ραντεβού για το 2019 είχε δοθεί στο Αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων για τον 5ο και 6ο αγώνα που θα έκρινε τους πρωταθλητές σε όλες τις κατηγορίες

Η KTM SKOURTAS RACING CENTER με τους Θωμά Σκούρτα και Γιώργο Μπαξίσογλου είχαν προετοιμαστεί κατάλληλα για ένα δυνατό φινάλε, που θα τους έδινε την ευκαιρία να διεκδικήσουν ακόμη περισσότερες διακρίσεις στις κατηγορίες ΝΕΩΝ και SS 300 ενώ οι KTM RC390, όπως πάντα, ήταν READY TO RACE.

05

Στις δοκιμές και οι δύο σημείωσαν βελτιωμένους χρόνους, γεγονός που προμήνυε την παρουσία τους στο βάθρο των νικητών.
O Σκούρτας στην κατηγορία Νέων στον 5ο αγώνα της 12ης Οκτωβρίου τερμάτισε στην πρώτη θέση και ‘’έβαλε υποθήκη’’ για τον τίτλο που θα κρινόταν την επόμενη ημέρα. Όσο για τον Γιώργο Μπαξίσογλου τερμάτισε στην τρίτη, βάφοντας το βάθρο με το πορτοκαλί χρώμα της KTM.
Την ίδια ημέρα στην κατηγορία SS 300 ο Γιώργος Μπαξίσογλου ήταν δεύτερος ενώ ο Θωμάς Σκούρτας τερμάτισε στην τρίτη θέση.

04

Η κρίσιμη ώρα είχε φτάσει. Στον 6ο αγώνα του Πρωταθλήματος θα κρίνονταν τα πάντα για την ομάδα της KTM SKOURTAS RACING CENTER. Στην κατηγορία Νέων o Θωμάς Σκούρτας αν και χρειαζόταν μόνο ένα τερματισμό στην τρίτη θέση ένιωσε εξαιρετικά πάνω στην KTM RC390 του σε όλο τον αγώνα και με μια φανταστική κίνηση, δείγμα της μεγάλης θέλησης αλλά και της ικανότητας του ίδιου και της μοτοσυκλέτας του πήρε την πολυπόθητη καρό σημαία και ταυτόχρονα τον τίτλο, στην προτελευταία μάλιστα στροφή πριν τον τερματισμό. Στιγμή ορόσημο για τους ελληνικούς αγώνες ταχύτητας αλλά και για την οικογένειά του, αφού μετά τον πατέρα Σάκη και ο γιος στέφεται Πρωταθλητής.
Ο Γιώργος Μπαξίσογλου ήταν και πάλι τρίτος, κάτι που επανέλαβε και στην SS 300 με τον Θωμά Σκούρτα να τερματίζει δεύτερο και να ολοκληρώνει μια ονειρεμένη αγωνιστική σεζόν. Ο Σκούρτας κατετάγη δεύτερος στη βαθμολογία και ο Μπαξίσογλου τρίτος.

03

Ο team manager της ομάδας, Σάκης Σκούρτας, ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς QUANTUM LUBRICANTS, PIRELLI και ιδιαίτερα την KTM SOUTH EAST EUROPE και τόνισε πως είναι χαρούμενος μιας και η προσπάθεια στήριξης των κατηγοριών που αποτελούν φυτώριο για τους αγώνες ταχύτητας μας έδωσε τόσο δυνατές συγκινήσεις στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς.

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO