spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣΆκρως επιτυχημένο το 1ο Adventure Meeting!!

Άκρως επιτυχημένο το 1ο Adventure Meeting!!

Λένε ότι έχεις μόνο μια ευκαιρία για να κάνεις μια καλή πρώτη εντύπωση. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μια διοργάνωση που πρώτη φορά επιχειρείται στην Ελλάδα (ή και στο εξωτερικό, επιφυλλασόμεθα!).

Το 1ο Adventure Meeting by BIKEIT που έλαβε χώρα στο “The Ranch” στο Σοφικό Κορινθίας,  το τριήμερο 13-15 Σεπτεμβρίου, είναι πλέον ιστορία λοιπόν, και είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ότι έκανε την καλύτερη πρώτη εντύπωση που θα μπορούσε να κάνει μια διοργάνωση τέτοιας κλίμακας. Έδειξε τη δυναμική του, σε οργανωτικό και ποιοτικό επίπεδο και έδειξε και τον χαρακτήρα του. Αγάπη για τη μοτοσυκλέτα και την οδήγηση σε όλα τα τερέν, περιπέτεια μέσα στη φύση και με σεβασμό προς αυτή, φιλικότητα και ταυτόχρονα επαγγελματισμός.

Για το τι θα αντίκριζε ο επισκέπτης σε προϊδέαζε ήδη η διαδρομή προς το Σοφικό, με τη σήμανση που είχε τοποθετηθεί σε όλη τη διαδρομή από Κόρινθο. Σειρά είχε η πίστα endurο στην είσοδο του πάρκου, που για το τριήμερο «ντύθηκε» γιορτινά με banners και beach flags, για να ακολουθήσουν οι τέντες των εταιρειών που συμμετείχαν στο event.  Μιλάμε για πλήρη απαρτία, δεν έλειψε κανείς!

Η Red Bull μας κράτησε συντροφιά με τις μουσικές της σε δύο stages, ενώ τα χαμόγελα και η διάθεση για εξυπηρέτηση από όλο το προσωπικό της διοργάνωσης δεν έλειψαν ούτε μία στιγμή. Η Motomarket φυσικά φρόντισε για τις εμφανίσεις τόσο του προσωπικού όσο και για τον πλήρη εξοπλισμό ασφαλείας της Nordcode των πλοηγών και των ουραγών των test rides.

04

Για να φτάσουμε στο ζουμί, στην ουσία δηλαδή του τριημέρου: Εβδομήντα και πλέον μοτοσυκλέτες, όλων των εταιρειών, επί το πλείστον adventure αλλά και naked και cafe racer, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε back-to-back test rides για όλα τα γούστα και όλα τα βαλάντια. Και το highlight; Δυνατότητα ηλεκτρονικού booking, «καπαρώματος» δηλαδή, μέσω ειδικής πλατφόρμας που σχεδιάστηκε ειδικά για το Adventure Meeting, του test ride που επιθυμούσε ο επισκέπτης, ώστε να γλιτώσει ουρές, ταλαιπωρία και αναμονή.

Η γραμματεία πανέτοιμη να εξυπηρετήσει τους επισκέπτες που επιθυμούσαν να κλείσουν επιτόπου για τεστ τις μοτοσυκλέτες της αρεσκείας τους, βραχιολάκια εισόδου, εισιτήρια με QR Code στα οποία αναγράφονταν τα test ride του κάθε αναβάτη, ιατρείο πλήρως επανδρωμένο, ασθενοφόρο και Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού αλλά και μία ιδιωτική κινητή μονάδα για κάθε περίπτωση, (αχρείαστα, αφού το τριήμερο έκλεισε χωρίς μία γρατζουνιά), όλα «φώναζαν» ένα πράγμα: οργάνωση, οργάνωση, οργάνωση.

Ξεχωριστά test rides για τις enduro / Motocross μοτοσυκλέτες στον  εξωτερικό χώρο, ξεχωριστά για τις Adventure σε άσφαλτο ή και χώμα, σε δύο ξεχωριστά group, τα οποία εκκινούσαν μέσα από το The Ranch και έφταναν μέχρι το Αγγελόκαστρο – για πρώτη φορά τέτοια οδηγική εμπειρία σε test ride event!

06

Και όχι μόνο, αυτό το τριήμερο τα είχε όλα: Σεμινάρια οδήγησης για παιδιά από τη ”Yamaha Junior Academy by Riding School Θανάσης Χούντρας”, πίστα “Flat Track by Harley-Davidson” για όσους αρέσκονται στην πλαγιολίσθηση στο χώμα, Enduro μαθήματα ειδικά για γυναίκες και τις δύο ημέρες ”Womens Enduro Ride” από την Enduro Greece, μαθήματα Enduro από τον πρωταθλητή Κίμωνα Καράμπελα και την Enduro Skills. Αλλά και Adventure Tour από την Enduro Greece στις ομορφιές του Δήμου Σολυγείας.

Παρουσιάσεις ταξιδιωτικών από τους Κωνσταντίνο Μητσάκη και Ηλία Χατζηγεωργίου και τις δύο ημέρες, σεμινάριο φωτογραφίας από τον Canon photographer Λουκά Χαψή, σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης από το Ducati Riding School και τον Θανάση Χούντρα, κράτησαν τους παρευρισκόμενους σε εγρήγορση όλο το τριήμερο.

Υπήρχε μέχρι και έκθεση με επετειακά μοντέλα της Yamaha που φέτος συμπλήρωσε τα 50 χρόνια στην Ελλάδα, και αποκλειστική αίθουσα “Yamaha 50 χρόνια” με συνεχόμενη προβολή ταινιών της εταιρίας!

Ένα τριήμερο στο οποίο όσοι ήρθαν πέρασαν κατά κοινή ομολογία υπέροχα, συνδυάζοντας την οδήγηση μοτοσυκλετών και την εξόρμηση στη φύση με παράλληλες μοτοσυκλετιστικές δραστηριότητες, την ίδια ώρα που η οικογένεια απολάμβανε βουτιές στην πισίνα, τοξοβολία, ή βόλτα με τα αλογάκια και το τρενάκι!

Τα 1800+ test rides που διεξήχθησαν σε άσφαλτο και χώμα όλο το τριήμερο, απεδείχθησαν ιδιαίτερα χρήσιμα σε όλους εκείνους που ήθελαν να συγκρίνουν μοτοσυκλέτες της κατηγορίας που τους ενδιαφέρει, και να καταλήξουν σε αγορά. Μοτοσυκλέτες των εταιρειών Aprilia, BMW,Brixton, Ducati, Fantic, Harley-Davidson, Honda, Husqvarna, Kawasaki, ΚΤΜ, Moto Guzzi, Sherco, Suzuki, SWM, Triumph, Yamaha (τις οποίες ευχαριστούμε θερμά!), διαθέσιμες σε όλους για σύγκριση, στις ίδιες διαδρομές, στις ίδιες συνθήκες, στον ”φυσικό” τους χώρο! Και με οδηγίες και συμβουλές από την συντακτική ομάδα του BIKEIT που εκτελούσε χρέη πλοηγού και ουραγού στα test rides, τι άλλο να ζητήσεις;!

05

Λένε πως έχεις μόνο μία ευκαιρία για να κάνεις μια καλή πρώτη εντύπωση, και αυτή, έγινε.

Η ομάδα του BIKEIT διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία το 1ο Adventure Meeting που πέρασε στην ιστορία αφήνοντας σε όσους συμμετείχαν, τις καλύτερες εντυπώσεις, βάζοντας τα θεμέλια για μία διοργάνωση που θα γίνει θεσμός. Ένα νέο event που έφερε κοντά τον κόσμο της adventure μοτοσυκλέτας δίνοντας την δυνατότητα να γνωρίσει τους δύο τροχούς στην φύση, σε ένα μοναδικό θεματικό πάρκο, στο The Ranch.

03

Εν αναμονή λοιπόν της ανακοίνωσης της ημερομηνίας διεξαγωγής του 2ου Adventure Meeting, το 2020, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους:

The Ranch για την άριστη συνεργασία

Τον Ερυθρό Σταυρό για την ευγενική υποστήριξη

Το αχτύπητο δίδυμο των Foxy Wheels για την ακούραστη βοήθεια

Το Moto & Bike TV για τα εξαιρετικά πλάνα

Την Yamaha Motodynamics για την παραχώρηση των Super Tenere, MT-10 και MT-09SP για τις ανάγκες των πλοηγών και ουραγών

Την KTM SEE για την παραχώρηση των KTM 250 Duke και Bajaj Dominar 400 για τις ανάγκες των πλοηγών και ουραγών.

 

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους  χορηγούς επικοινωνίας:

Cosmote TV, MAD TV, Zougla,  Gazzetta, 2WO, Car and Driver, Enduronews, Hellenic Motors, Moto in Action, MotoGP World, Moto and Bike TV, Motorbike, Motorsite, Offroadteam, Tracerclub, Slide, Now24, Gonews, AutoMotoPatras, Autoliveris,

Μείνετε συντονισμένοι στο www.adventure-meeting.gr, όπως και στην σελίδα του event στο Facebook για περισσότερες λεπτομέρειες για το επερχόμενο Adventure Meeting του 2020.

 

Περισσότερα: www.adventure-meeting.gr

Facebook:https://web.facebook.com/1o-Adventure-Meeting-2019-172678629456757/

Διοργάνωση: BIKEIT

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO