spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣ30  χρόνια ΛΕ.ΜΟΤ.Ε.Σ.

30  χρόνια ΛΕ.ΜΟΤ.Ε.Σ.

Τα  μέσα  του  Σεπτέμβρη και η  Πρόσκληση  για  τα  30 χρόνια  γενέθλια  της Λέσχης  Μοτοσικλετιστών  Επαρχίας  Σουφλίου   ήταν  η  αφορμή  για να βρεθούμε  388 χλμ. Ανατολικά σε μια  Πανέμορφη πόλη.

Sufli 01

Η διαδρομή  με την κούκλα CB500X απόλαυση ειδικά που μετά την Καβάλα  άφησα την Εγνατία και μπήκα στο εθνικό πάρκο του Νέστου, στο δέλτα του και στη λιμνοθάλασσα του Πόρτο Λάγους .

Το  Δ.Σ αλλά  και  τα  μέλη  της Λέσχης  είχαν  ετοιμάσει  με πολύ  μεράκι  μια  λιτή αλλά και όμορφη  γιορτή – εκδήλωση –  για  να  τιμήσουν όλους  όσους  στα 30 αυτά  χρόνια ήταν η και  είναι  ακόμα  στις  δραστηριότητες  της  λέσχης .    

Η όμορφη αυτή εκδήλωση έγινε στο Μουσείο Μεταξιού μια Αίθουσα με έντονο το  χρώμα’ αλλά και μονοπάτι  στην ιστορία  για το Μετάξι και την κατεργασία  του  μιας που  το Σουφλί  είναι Η μοναδική πόλη  στην Ευρώπη  παραδοσιακής  παρασκευής μεταξιού .

Sufli 06

 Την  εκδήλωση  τίμησαν  ο  Δήμαρχος (νυν κ πρώην)  της πόλης, η Αστυνομική αλλά και στρατιωτική αρχή, και μέλη λέσχες  από την Ομοσπονδία ΜΟΤ.Ο.Ε.  – καθώς κ άλλες λέσχες και φίλοι της Μοτοσυκλέτας . Μετά από  Ομιλίες  μνήμες  από τα  παλιά  κ  βραβεύσεις   ακολούθησε ένας  μπουφές με μεζεδάκια  και  κουβέντες  για  τότες  και  τώρα . 

Sufli 27

Η  Συνέχεια  δόθηκε το βράδυ  στο Καφέ  Γιαχανάς  όπου  με πολύ  Blues  και  Rock  ήχους τα παιδιά από την Ορεστιάδα οι BAD – BURBONE μας  ταξίδεψαν  μουσικά …κ  αργά της νυκτός  ο συνήθεις ύποπτος  Δημοσθένης  Αρχοντούλης ξεσήκωσε  αλλά και μας Συγκίνησε. Οι λίγες  ώρες ύπνου που χρειάστηκα ήταν στο Κτήμα του Δήμου (αυτό κι αν  ήταν  εμπειρία ) που θέλει κ υπόσχομαι  επανάληψη.

Την  Κυριακή  το  κερασάκι  της τούρτας – ότι  καλλίτερο – ήταν η οργανωμένη  βόλτα των δικυκλοεραστών της  λέσχης  στην ευρύτερη  επαρχία  του Σουφλίου  με ενδιάμεση  στάση στo απολιθωμένο δάσος , στη Δαδιά και το υπέροχο  περιβαλλοντολογικό της κέντρο. Η βόλτα  έκλεισε με λουκούλιο  γεύμα  σε ταβέρνα  της περιοχής  και με  φωτογραφία  αναμνηστική  έξω από το χώρο  της  λέσχης .

Χαιρέτισα  τα παιδιά  που εκεί  στην εσχατιά  στα  σύνορα  δεν  φυλάνε  μόνο προμαχώνες  αλλά  διδάσκουν ότι  η μοτοσικλέτα  και πολιτισμός  είναι και έρωτας κ ατέλειωτος πανέμορφος  δρόμος . Μπράβο στον  Δ.Σ. της Λέσχης  σε κάθε  μέλος  αλλά  και  φίλο  που βρέθηκε  στην εκδήλωση και σίγουρα  θα  ξαναβρεθούμε ..αφού ΟΛΑ  ΕΙΝΑΙ  ΔΡΟΜΟΣ  …

Υ.Γ.  Φιλί  στο  Δημοσθένη

Για  το MotorSite  Λευτέρης Αγαθαγγελίδης

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες απο την εκδήλωση:

 

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO